Windows 7 başlatma ekranında takılı kaldı

Dijitalist Saat

Decapat
Daha fazla  
RAM
4
Ekran kartı
İntel(R) HD Grafikleri
İşlemci
İntel(R) Celeron(R) CPU N3050 @ 1.60GHz
Merhaba herkese iyi sosyaller dilerim, ASUS X553SA marka laptop kullanıyorum, Windows 10 çok yavaş çalıştığı için Windows 7 kurmak istedim ve forumda bulduğum ISO dosyası ile kurulum yapmaya çalıştım, ancak Windows 7 ekranında takıldı ve açılmıyor, çözüm için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sistemi kursan da USB'ye güç gelmeyecek ve adamakıllı Ethernet bile çalışmayacak çünkü sisteminin Windows 7 desteği yok araştırıp yükleseydin. 8.1 en hızlısı bu arada

Sistemi kursan da USB'ye güç gelmeyecek ve adamakıllı Ethernet bile çalışmayacak çünkü sisteminin Windows 7 desteği yok araştırıp yükleseydin. 8.1 en hızlısı bu arada

Cevap için teşekkür ederim... Uzun süre parrot kullandım ardından Windows 8.1 kurulumu yaptım, Google bile bilgisayarımı fazla yorduğu için bir süre kullandım ve Windows 7 yapmak istedim ancak elektrik kesintisi yüzünden bir sorun oluştu ve bilgisayarım açılmadı, elimde format diski bulunmadığı için evime yakın olan bir teknik servise gittim ve tekrar Linux kurulmasını istedim (Windows 7 format diski ellerinde yoktu birçok yerde aradım), bana Windows 10 kurup geri verdiler... İşlemcim iyi değil (berbat) biraz olsun hafifletmek için biraz RAM takviyesi yaptım buna rağmen pek yeterli olmadı bu yüzden Windows 7 kurmak istedim, üniversite öğrencisiyim 6.700 TL kira veriyorum ve bilgisayarımı yenilemek için henüz bir yatırım yapamam, idare etmek için küçük değişikler yapmaya çalışıyorum ancak şu an pek ümidim kalmadı. :`)

Hackintosh deneyebilirsin. @566156 hocam yardımcı olur mac canlandırıyor valla eskileri. Bendede N3060 vardı win 7 olduğu için tamirciye 100 tl para verdim tekrar 10a yükseltmek için. akıllanmadım 8.1 kurdum ssd olduğu ve zorlayıcı programlar olmadığı için 5snde masaüstündeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…