T TheNOCTIS Decapat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2 18 Ocak 2019 #1 Oyuna giriyorum, lobideyim, oynaya basıyorum oyun buluyor, sonra blue screen veriyor. Hatanın yazdığı bölümde ise "bedaisy.sys" yazıyor, ne yapmalıyım?
Oyuna giriyorum, lobideyim, oynaya basıyorum oyun buluyor, sonra blue screen veriyor. Hatanın yazdığı bölümde ise "bedaisy.sys" yazıyor, ne yapmalıyım?
Çözüm Jasanayaka 18 Ocak 2019 BattleEye Anti Cheat ile ilgili bir hata bu. Bu videodakileri dener misin: YouTube
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 17 18 Ocak 2019 #2 BattleEye Anti Cheat ile ilgili bir hata bu. Bu videodakileri dener misin: YouTube Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS T TheNOCTIS Decapat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2 19 Ocak 2019 #3 Jasanayaka dedi: BattleEye Anti Cheat ile ilgili bir hata bu. Bu videodakileri dener misin: YouTube Genişletmek için tıkla... ama fortnite da olmuyor bu hata bende zulada oluyor Artı 0 Eksi
Jasanayaka dedi: BattleEye Anti Cheat ile ilgili bir hata bu. Bu videodakileri dener misin: YouTube Genişletmek için tıkla... ama fortnite da olmuyor bu hata bende zulada oluyor