Windows 7 betadan nasıl çıkılır?

Cizmelikedi

Hectopat
Arkadaşlar ben formattan sonra bilgisayarım beta olmuş sanırsam. Onu nasıl orijinal yapabilirim, yardım eder misiniz?

Beta olmuş derken? Format atıp kurulum yaparken beta sürümlerin ISO'ları ile mi kurulum yaptınız?

Arkadaşlar ben formattan sonra bilgisayarım beta olmuş sanırsam. Onu nasıl orijinal yapabilirim, yardım eder misiniz?

Öncelikle Windows 7'nin beta sürümlerini yüklemek için bilgisayarın tarih ve saat ayarlarını BIOS'tan değiştirmek gerekir çünkü beta sürümlerinde "timebomb" bulunur. Beta olduğuna emin misiniz? Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Çözüme gelecek olursak format atmaktan başka bir çare yok.

Onu yapmanız için satın almanız lazım. Fakat desteği bitti. Diğer yöntemleride burada söyleyemem.

Peki şey Windows 7 beta ne oluyor yani nasıl anlarım rica etsem söyler misin?

İşte bende emin değilim beta olduğundan nasıl anlayacağım beta olduğunu bir de beta olması kötü bir şey mi?

Sanırım İSO yüklerken beta İSO yüklediniz.
Peki şey Windows 7 beta ne oluyor yani nasıl anlarım rica etsem söyler misin?

İşte bende emin değilim beta olduğundan nasıl anlayacağım beta olduğunu bir de beta olması kötü bir şey mi?

Peki Windows 7 beta ne oluyor yani nasıl anlarım rica etsem söyler misin?
Sizinki etkinleştirilmemiş Windows olabilir mi? Ekranda herhangi bir "Windows orijinal değil" tarzı yazı var mı? Betalarda sağ altta yazıyordu. Aynı şekilde etkinleşmemişse de yazar aynı yerde. Masaüstünde görünüyor.

Beta olmuş derken? Format atıp kurulum yaparken beta sürümlerin ISO'ları ile mi kurulum yaptınız?

Beta.

Bende Windows etkinleştirildi diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…