chaat21 Hectopat Katılım 23 Eylül 2018 Mesajlar 289 Çözümler 5 7 Mart 2023 #11 MrZeusBeys dedi: 32 Bit yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Download Windows 7 Güncelleştirmesi (KB3004394) from Official Microsoft Download Center Windows'daki sorunları gidermek için bu güncelleştirmeyi yükleyin. www.microsoft.com
MrZeusBeys dedi: 32 Bit yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Download Windows 7 Güncelleştirmesi (KB3004394) from Official Microsoft Download Center Windows'daki sorunları gidermek için bu güncelleştirmeyi yükleyin. www.microsoft.com
4 492458 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 795 Makaleler 3 Çözümler 8 7 Mart 2023 #12 MrZeusBeys dedi: Her siteden baktım dilimleri teker teker denedim alakası yok saatim de doğru. Update olmuyor 0 KB de kalıyor inmiyor. Eki Görüntüle 1693658 Tarayıcı da denedim olmadi Opera, Opera GX, Mozilla, Avast cok denedim. Genişletmek için tıkla... güncelleme inerken biraz beklemeniz gerekiyor. Uzun sürebiliyor.
MrZeusBeys dedi: Her siteden baktım dilimleri teker teker denedim alakası yok saatim de doğru. Update olmuyor 0 KB de kalıyor inmiyor. Eki Görüntüle 1693658 Tarayıcı da denedim olmadi Opera, Opera GX, Mozilla, Avast cok denedim. Genişletmek için tıkla... güncelleme inerken biraz beklemeniz gerekiyor. Uzun sürebiliyor.
MrZeusBeys Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 286 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #13 492458 dedi: Güncelleme inerken biraz beklemeniz gerekiyor. Uzun sürebiliyor. Genişletmek için tıkla... 3 saat bekledim hala 0 Update'yi hep başlatıp durdurunca kapatın yanında işaret çıkıyor ! İşareti onunla yapıyordum o da gitti
492458 dedi: Güncelleme inerken biraz beklemeniz gerekiyor. Uzun sürebiliyor. Genişletmek için tıkla... 3 saat bekledim hala 0 Update'yi hep başlatıp durdurunca kapatın yanında işaret çıkıyor ! İşareti onunla yapıyordum o da gitti
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.706 Çözümler 7 7 Mart 2023 #14 Çoğu ISO dosyası orijinal olmadığından dolayı ben de zamanında yaşadım bu sorunu. Sertifikalardan dolayı kaynaklanıyor. Tavsiyem modlu Win 8.1 performance sürümlerine geçmen. Çünkü adamı çıldırtır Windows 7.
Çoğu ISO dosyası orijinal olmadığından dolayı ben de zamanında yaşadım bu sorunu. Sertifikalardan dolayı kaynaklanıyor. Tavsiyem modlu Win 8.1 performance sürümlerine geçmen. Çünkü adamı çıldırtır Windows 7.