Çözüldü Windows 7 bilgisayara Windows 10 kurulurken hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ykta

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 7 bilgisayarıma format atıp Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Technopat'tan indirdiğim ISO ile Rufus kullanarak flash a yükledim. Her denediğimde iptal oluyor yükleme halihazırda format atıldığı için bilgisayarı da kullanamıyorum.

Merhaba Windows 7 bilgisayarıma format atıp Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Technopat'tan indirdiğim ISO ile Rufus kullanarak flash a yükledim. Her denediğimde iptal oluyor yükleme halihazırda format atıldığı için bilgisayarı da kullanamıyorum.

Dosya Ekleri

• 17206319532622218870703304541833.jpg
    17206319532622218870703304541833.jpg
    150,2 KB · Görüntüleme: 87
Çözüm
Tüm bölümleri silin ve "yeni" ye basmadan direkt "ileri" tuşuna basın.

Aynı hata çıkıyor.

Başka bir bilgisayardan Microsoft'un sitesinden ISO dosyasını indirdim ve sorunsuz kurdum. Bana yardım eden herkese teşekkür ederim. İyi sosyaller.
Merhaba, Windows 7 bilgisayarıma format atıp Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Technopat'tan indirdiğim ISO ile Rufus kullanarak flash a yükledim. Her denediğimde iptal oluyor yükleme halihazırda format atıldığı için bilgisayarı da kullanamıyor.

Flash arızalı olabilir, imkan varsa başka bir flash a yazdır ve dene. Eğer imkan yoksa aynı flash ı biçimlendirip tekrar kur. Belki flash a yazarken sıkıntı olmuştur.

Flash arızalı olabilir, imkan varsa başka bir flash a yazdır ve dene. Eğer imkan yoksa aynı flash ı biçimlendirip tekrar kur. Belki flash a yazarken sıkıntı olmuştur.

ISO dosyasını atmadan önce flash a format attım ondan önce de biçimlendirdim sorunun bu olabileceğini düşünmüyorum. Şu anlık bunları yapabileceğim başka bir bilgisayar yok maalesef. Teşekkür ederim.

ISO dosyasını atmadan önce flash a format attım ondan önce de biçimlendirdim sorunun bu olabileceğini düşünmüyorum. Şu anlık bunları yapabileceğim başka bir bilgisayar yok maalesef. Teşekkür ederim.
Hocam bilgisayarınız desteklemiyor olabilir.

GPT olması lazım izlediğim çoğu videoda öyleydi çünkü.

Windows 7 kurmaya çalıştım önce hem MBR, hem GPT hata verdi.

Windows 7 kurarken MBR seçmelisiniz. MBR seçerken de hata alıyor muydunuz?

Windows'un kurkuacağı diski seçme bölümünde tüm bölümleri sildiniz mi?

Windows 7 kurarken MBR seçmelisiniz. MBR seçerken de hata alıyor muydunuz?

Windows'un kurkuacağı diski seçme bölümünde tüm bölümleri sildiniz mi?

Windows 7 kurmaya çalışırken hiç kurulum aşamasına gitmedi. Bios/Legacy hatası veriyordu. Windows 10 kurmaya çalışırken ilk defa kurulum ekranına gitti.

İlk başlarda o bölümleri silmeden biçimlendirdim. Zaten 3 bölüm var birisi 100 MB diğerleri hard disk in bölümleri. Daha sonra sırayla hepsini silip yeni ye bastım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı