deniz19guzel07 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #1 Selamlar, eski bir cihazım var ve az da olsa hızlandırmak için XP kurmak istiyorum, Rufus ile denedim ancak kuramadım. Ne yapmamı önerirsiniz?
Selamlar, eski bir cihazım var ve az da olsa hızlandırmak için XP kurmak istiyorum, Rufus ile denedim ancak kuramadım. Ne yapmamı önerirsiniz?
A Asynn Femtopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 473 Makaleler 2 Çözümler 6 13 Haziran 2021 #2 Windows XP yerine hafif bir Linux dağıtımı kurun hocam. Artı 0 Eksi
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 13 Haziran 2021 #3 Sistem özelliklerinize göre yorum yapsak? Ayrıca XP yerine Linux dağıtımı kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 13 Haziran 2021 #4 deniz19guzel07 dedi: Selamlar, eski bir cihazım var ve az da olsa hızlandırmak için XP kurmak istiyorum, Rufus ile denedim ancak kuramadım. Ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... XP kurmak mantıksız Linux kurun hocam. Artı 0 Eksi
deniz19guzel07 dedi: Selamlar, eski bir cihazım var ve az da olsa hızlandırmak için XP kurmak istiyorum, Rufus ile denedim ancak kuramadım. Ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... XP kurmak mantıksız Linux kurun hocam.
Aladdin Keykubad Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 473 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium 2117u-Intel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Hükümdar 13 Haziran 2021 #5 Linux daha iyi olur, hocam. Artı 0 Eksi
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.623 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 13 Haziran 2021 #6 Windows XP sanırsam CD ile kuruluyordu, ondan dolayı olmamış olabilir, hafif bir Linux dağıtımı kurun, 20 yıllık işletim sistemini kullanmayın. Artı 0 Eksi
Windows XP sanırsam CD ile kuruluyordu, ondan dolayı olmamış olabilir, hafif bir Linux dağıtımı kurun, 20 yıllık işletim sistemini kullanmayın.
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 13 Haziran 2021 #7 deniz19guzel07 dedi: Selamlar, eski bir cihazım var ve az da olsa hızlandırmak için XP kurmak istiyorum, Rufus ile denedim ancak kuramadım. Ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Rufus ile Legacy yazdırın, XP'nin UEFI desteği yok. Muhtemelen bu yüzden kuramamışsındır. Artı 0 Eksi
deniz19guzel07 dedi: Selamlar, eski bir cihazım var ve az da olsa hızlandırmak için XP kurmak istiyorum, Rufus ile denedim ancak kuramadım. Ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Rufus ile Legacy yazdırın, XP'nin UEFI desteği yok. Muhtemelen bu yüzden kuramamışsındır.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 13 Haziran 2021 #8 2021 yılında Windows XP kullanmak ve 7 kullanmak saçmalık. Linux dağıtımı kurabilirsiniz. ElementaryOS kuramın öneririm. Buradan kurabilirsin. Page Not Found ⋅ elementary The thoughtful, capable, and ethical replacement for Windows and macOS sgp1.dl.elementary.io ElementaryOS gerçekten harika bir işletim sistemi. Bu videoyu izleyerek kurabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
2021 yılında Windows XP kullanmak ve 7 kullanmak saçmalık. Linux dağıtımı kurabilirsiniz. ElementaryOS kuramın öneririm. Buradan kurabilirsin. Page Not Found ⋅ elementary The thoughtful, capable, and ethical replacement for Windows and macOS sgp1.dl.elementary.io ElementaryOS gerçekten harika bir işletim sistemi. Bu videoyu izleyerek kurabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 13 Haziran 2021 #9 Rufus ayarlarını görebilir miyim? Artı 0 Eksi
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #10 Windows 10 Pro yap bayağı hızlıdır XP de bir şey çalışmaz XP'yi istersen sanal makinede kullan. Artı 0 Eksi