Bilgikayarcı Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #11 SwindelieR dedi: Zamanında çok yaptık bunları hocam arayüz bayağı hızlanıyor sekme açma falan bir de işlemci Core parking limitini açarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... o nasıl açılıyor hocam onuda söylerseniz
SwindelieR dedi: Zamanında çok yaptık bunları hocam arayüz bayağı hızlanıyor sekme açma falan bir de işlemci Core parking limitini açarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... o nasıl açılıyor hocam onuda söylerseniz
SwindelieR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.414 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #12 Bilgikayarcı dedi: O nasıl açılıyor hocam onu da söylerseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam en üstte Windows 10 için attığım videoyu açın açıklama kısmında Core parking yazan kodları tek tek ikisini de CMD açıp yapıştırın bu kadar.
Bilgikayarcı dedi: O nasıl açılıyor hocam onu da söylerseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam en üstte Windows 10 için attığım videoyu açın açıklama kısmında Core parking yazan kodları tek tek ikisini de CMD açıp yapıştırın bu kadar.
Bilgikayarcı Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #13 SwindelieR dedi: Hocam en üstte Windows 10 için attığım videoyu açın açıklama kısmında Core parking yazan kodları tek tek ikisini de CMD açıp yapıştırın bu kadar. Genişletmek için tıkla... birşey olmaz değilmi hocam aman pc yeni geldi korkuyorum hocam
SwindelieR dedi: Hocam en üstte Windows 10 için attığım videoyu açın açıklama kısmında Core parking yazan kodları tek tek ikisini de CMD açıp yapıştırın bu kadar. Genişletmek için tıkla... birşey olmaz değilmi hocam aman pc yeni geldi korkuyorum hocam
SwindelieR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.414 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #14 Bilgikayarcı dedi: Bir şey olmaz değil mi hocam aman PC yeni geldi korkuyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmaz bizzat kendi bilgisayarlarımda kullandım işlemci limitini kaldırıyor tam performans çalışıyor.
Bilgikayarcı dedi: Bir şey olmaz değil mi hocam aman PC yeni geldi korkuyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmaz bizzat kendi bilgisayarlarımda kullandım işlemci limitini kaldırıyor tam performans çalışıyor.
Bilgikayarcı Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #15 SwindelieR dedi: Yok hocam olmaz bizzat kendi bilgisayarlarımda kullandım işlemci limitini kaldırıyor tam performans çalışıyor. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam
SwindelieR dedi: Yok hocam olmaz bizzat kendi bilgisayarlarımda kullandım işlemci limitini kaldırıyor tam performans çalışıyor. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam