Windows 7 bilgisayarı 32 bit sistemden 64 bite çevirmek

O dediğiniz bilgisayarcılara kızmamızın sebebi parça çalmaları, Windows 7 en iyi demeleri, bir şeyi bilmeden konuşmaları vs. Windows 10 64 Bit kurmak için bu yolları izleyin;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Başlatma Menüsü" kısmında "UEFI: USBIsmi" gibi bir seçenek var mı? Yoksa anakartınız veya elinizdeki imaj UEFI uyumlu mu? Lütfen kontrol edin.

Güncelleme: Lütfen anakart modelini internete yazın.
Anakart modeli ne denetim masasında ne de başka bir yerde yazıyor.UEFI ile uyumlu olup olmadığını nasıl kontrol edebileceğimi soruyorum zaten.

Peki sana sorum:
1.Kaç gb usb almamı önerirsin?(Kurulum için)
2.Bu windows 10 programını yükleyeceğim link videonun içinde var mı?
Teşekkürler...

1. En az 4 GB almalısın ama 8 veya 16 GB alırsan daha iyi olur.
2. İki videonun da altında linkler var oradan ulaşabilirsin.

Kafam şu an acayip karıştı.64 bit konusundan UEFI ye kadar geldik.Şimdi ben 64 bit Windows 10 kuramayacak mıyım?
Evet Windows 10 64 Bit kuracaksın ama dikkat et USB hazırlama videosunda söyleniyor zaten eski yöntem için şu bölümü seçin diye, sen onu seçip Windows 10 yükleyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…