4 453828 Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 41 15 Mayıs 2021 #11 OsmnYsf07 dedi: 1. Bu bilgisayar windows 7 2. Komut istemini açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Admin hesaba mı geçmek istersiniz yoksa hesabınızı admin yapmak mı?
OsmnYsf07 dedi: 1. Bu bilgisayar windows 7 2. Komut istemini açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Admin hesaba mı geçmek istersiniz yoksa hesabınızı admin yapmak mı?
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 15 Mayıs 2021 #12 OsmnYsf07 dedi: Arama kısmına yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arama kısmına "CMD" yazdığında çıkması gerekiyor yanlış yazdın sanırım.
OsmnYsf07 dedi: Arama kısmına yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arama kısmına "CMD" yazdığında çıkması gerekiyor yanlış yazdın sanırım.
OsmnYsf07 Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 1 Yer Batman Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #13 453828 dedi: Admin hesaba mı geçmek istersiniz yoksa hesabınızı admin yapmak mı? Genişletmek için tıkla... Hesabı admin yapmak. Böyle birşey çıkıyor.
453828 dedi: Admin hesaba mı geçmek istersiniz yoksa hesabınızı admin yapmak mı? Genişletmek için tıkla... Hesabı admin yapmak. Böyle birşey çıkıyor.
4 453828 Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 41 15 Mayıs 2021 #14 OsmnYsf07 dedi: Hesabı admin yapmak. Eki Görüntüle 1025050 Böyle birşey çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arama kısmına "CMD" yazarsanız çıkar.
OsmnYsf07 dedi: Hesabı admin yapmak. Eki Görüntüle 1025050 Böyle birşey çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arama kısmına "CMD" yazarsanız çıkar.
OsmnYsf07 Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 1 Yer Batman Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #15 Tamam ama komut istemine giremiyorum. OsmnYsf07 dedi: Hesabı admin yapmak. Eki Görüntüle 1025050 Böyle birşey çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu uyarıyı alıyorum.
Tamam ama komut istemine giremiyorum. OsmnYsf07 dedi: Hesabı admin yapmak. Eki Görüntüle 1025050 Böyle birşey çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu uyarıyı alıyorum.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 15 Mayıs 2021 #16 OsmnYsf07 dedi: Tamam ama komut istemine giremiyorum. Bu uyarıyı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky ile tam tarama yapar mısın?
OsmnYsf07 dedi: Tamam ama komut istemine giremiyorum. Bu uyarıyı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky ile tam tarama yapar mısın?
4 453828 Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 41 15 Mayıs 2021 #17 OsmnYsf07 dedi: Hesabı admin yapmak. Eki Görüntüle 1025050 Böyle bir şey çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak. OsmnYsf07 dedi: Tamam ama komut istemine giremiyorum. Bu uyarıyı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Admin hesabına geçmeyi dener misiniz? Giremiyorsanız bir antivirüs indirin ve tarayın. (önerim Kaspersky'dir.)
OsmnYsf07 dedi: Hesabı admin yapmak. Eki Görüntüle 1025050 Böyle bir şey çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak. OsmnYsf07 dedi: Tamam ama komut istemine giremiyorum. Bu uyarıyı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Admin hesabına geçmeyi dener misiniz? Giremiyorsanız bir antivirüs indirin ve tarayın. (önerim Kaspersky'dir.)
OsmnYsf07 Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 1 Yer Batman Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #18 xDarkLyne dedi: Hocam Kaspersky ile tam tarama yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Kaspersky yüklü değil nasıl yükleyebilirim.
xDarkLyne dedi: Hocam Kaspersky ile tam tarama yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Kaspersky yüklü değil nasıl yükleyebilirim.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 15 Mayıs 2021 #19 OsmnYsf07 dedi: Kaspersky yüklü değil nasıl yükleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2022 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Bilgisayarınızı bilgisayar virüslerinden korumak için ücretsiz Kaspersky antivirüs yazılımını indirin. Kaspersky ile güvenliğinizi sağlayın. www.kaspersky.com.tr
OsmnYsf07 dedi: Kaspersky yüklü değil nasıl yükleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2022 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Bilgisayarınızı bilgisayar virüslerinden korumak için ücretsiz Kaspersky antivirüs yazılımını indirin. Kaspersky ile güvenliğinizi sağlayın. www.kaspersky.com.tr
4 453828 Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 41 15 Mayıs 2021 #20 OsmnYsf07 dedi: Kaspersky yüklü değil nasıl yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Ev ve İşletmeler İçin Kaspersky Siber Güvenlik Çözümleri | Kaspersky Sonraki Nesil Siber Güvenlik Çözümleri Ve Hizmetlerinde Dünya Lideri Olan Kaspersky, Eviniz Ve İşiniz İçin Tüm Siber Tehditlere Karşı Üstün Koruma Sunar. www.kaspersky.com.tr Ücretsiz deneme sürümünü indirin.
OsmnYsf07 dedi: Kaspersky yüklü değil nasıl yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Ev ve İşletmeler İçin Kaspersky Siber Güvenlik Çözümleri | Kaspersky Sonraki Nesil Siber Güvenlik Çözümleri Ve Hizmetlerinde Dünya Lideri Olan Kaspersky, Eviniz Ve İşiniz İçin Tüm Siber Tehditlere Karşı Üstün Koruma Sunar. www.kaspersky.com.tr Ücretsiz deneme sürümünü indirin.