Windows 7 BIOS Ürün Anahtarını Öğrenme

ataince

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İnternette araştırdım fakat tüm dökümanlar windows 8.1 üzerinden yürüyor. Windows 7'de BIOS üzerindeki ürün etkinleştirme anahtarını nasıl öğrenebilirim? Bilgisayarımda içinden gelen orijinal windows 7 vardı. Bilgisayarcının format kurbanıyım. Kafasına göre format atıp korsan yazılım yüklemiş. Orijinal Windows 7'ye dönüp Windows 10 yükseltme yapacağım. Bu yüzden keye ihtiyacım var.

NOT: OEM-DM programını denedim NO-KEY diyor.
NOT2: Şuan korsan windows 8.1 yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keylerin BIOS'a gömülmesi Windows 8 ile başlamıştır dolayısıyla BIOS'dan Windows 7 keyi bulamazsınız.
Microsoft müşteri hizmetlerini aratarak key yenileme talebinde bulunabilirsiniz.

Bende aynı sorundan müzdaribim "produkey" isimli bir programla Bios key'den windows 8 ürün anahtartını buldum. Orjinal windows 8 sürümünü arıyorum şimdi.

Hocam bu araç ile 8.1 iniyor benim laptop' umda 8 vardı. 8.1 indirdim elimdeki ürün anahtarını kabul etmiyor.

Eğer bu araç ile doğru sürümü indirip olması gerektiği gibi DVD ye yakıp olması gereken BIOS ayarlarıyla format atarsan ürün anahtarını sana sormadan BIOS'dan okuyacak ve internete bağlanınca da etkinleşecek.

8 ve 8.1 lisansları aynı sürüm olmak şartıyla birbirinde geçerli.
Örneğin Windows 8 SL lisansıyla Windows 8.1 SL kurup etkinleştirebilir ve BIOS'da lisans gömülü olduğu için lisans girmek ile de uğraşmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…