Windows 7 Bit Sürümü Seçmek

Merhaba, tek bir sorunum kaldı sadece. Bilgisayarımın Home premium kodu elimde var. Ancak Ultimate kurdum dil paketi 3. taraf yazılım vs gerekçesi ile. Home premium kodunu ultimate'de kullanamayacağımı biliyorum. Peki kimden geldiğini bilmediğim key ile virüs bulaşma şansı var mıdır? Takaslasam ve sahte keylerden aktifleşen bir tanesini verseler ne gibi sorunlar çıkabilir?

Bence orjinal Windows 7 Ultimate anahtari bul, dedigin kulaga pek hos gelmiyor.

Bence orjinal Windows 7 Ultimate anahtari bul, dedigin kulaga pek hos gelmiyor.
Bu arada sorun çözülmedi. Yine 8. dakikalarda kasıp geri düzeliyor. (Eskiden düzelince oyun yağ gibi olmasa da bayağı kayıyordu şimdi o kadar da olmuyor

Böyle demiştim. Destekliyor diye biliyorum.

I3 550 3.2 GHz
4 GB RAM 1333 MHZ
7200 RPM HDD
GT220 (Yak. Top. Bellek 3373)

Bana sorarsan senin pc'de sikinti yok, artik LoL her yeni guncelleme ile daha islemci yoran bir oyun oldu, senin islemci de yaklasik 9-10 yillik oldugu icin oyun basladiginda iyi bir fps verse de oyunun ilerleyen safhalarinda gucu yetmiyor sanirim.

Bana sorarsan senin pc'de sikinti yok, artik LoL her yeni guncelleme ile daha islemci yoran bir oyun oldu, senin islemci de yaklasik 9-10 yillik oldugu icin oyun basladiginda iyi bir fps verse de oyunun ilerleyen safhalarinda gucu yetmiyor sanirim.
Aslında 8-10. dakikalar arasında kasıp sonra düzeliyor ama o sıralar savaştaysam rastgele tıklıyorum, sonra da hafif kasarak ama 80 fps ile oynatıyor. Açılışta 160 fps oynatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…