ErDweaq Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 262 5 Nisan 2021 #1 Bluetooth ile bağlanamıyorum kablosuz kulaklığıma.
ak41 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 374 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #2 ErDweaq dedi: Bluetooth ile bağlanamıyorum kablosuz kulaklığıma. Genişletmek için tıkla... Bluetooth adaptörleri var dostum USB şeklinde onlar işini görecektir. Artı 0 Eksi
ErDweaq dedi: Bluetooth ile bağlanamıyorum kablosuz kulaklığıma. Genişletmek için tıkla... Bluetooth adaptörleri var dostum USB şeklinde onlar işini görecektir.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.958 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2021 #3 Masaüstü mü laptop mu? Laptopsa yeni bir wifi-bluetooth kartı (aynı kartı ikisini de yapar.) masaüstüyse usb bluetooth dongle'a ihtiyacınız var. Artı 0 Eksi
Masaüstü mü laptop mu? Laptopsa yeni bir wifi-bluetooth kartı (aynı kartı ikisini de yapar.) masaüstüyse usb bluetooth dongle'a ihtiyacınız var.
Emorti Kilopat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 134 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #4 Detay paylaşmamışsınız hiç. Arkadaşın dediği gibi laptop sahibi misiniz masaüstü mü? Kulaklığınızın Bluetooth versiyonu kaç ve bağlanamıyorum derken bir hatadan mı bahsediyorsunuz? Artı 0 Eksi
Detay paylaşmamışsınız hiç. Arkadaşın dediği gibi laptop sahibi misiniz masaüstü mü? Kulaklığınızın Bluetooth versiyonu kaç ve bağlanamıyorum derken bir hatadan mı bahsediyorsunuz?