Windows 7 Bluetooth kulaklık bağlama

Ekran alıntılarını eklere bırakıyorum.Yardımcı olamazsanız da sorun değil.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    144,6 KB · Görüntüleme: 167
Kendi sistemime sürücülerimi yüklerken özellikle Bluetooth için seçenek 4-5 taneydi. İlk 1-2 tanesi ne yazık ki başarılı olamamıştı (kurulum olması ve düzgün çalışıyor demesine rağmen) ve 3. sürücüyü kurduktan sonra tıkır tıkır çalışmaya başladı. Hangisi olduğunu belirleyip onu sürücüler klasörüne almıştım hemen. Sizin şu an en azından biri yüklü görünüyor eğer hala Bluetooth açılmıyor ise diğer seçenek olan Atheros'u da deneyebilirsiniz ama öncesinde bilgisayardan Bluetooth u bulup açmayı, açılıyorsa bağlantı kurulup kurulamadığını da test etmenizi tavsiye ederim.

Zaten kurulumu siz yeni yaptıysanız hemen sağ altta Bluetooth aktifleşmesi gerekir.

Ayrıca Denetim Masası>Donanım ve Ses kısmı içinde en yukarıda "Bluetooth Aygıtı Ekle" kısmından da arama yapabilirsiniz. Sürücü doğru ise ve sağlıklı kurulum olduysa görebilmelidir.

Bluetooth'u aktif edemiyorum.Arama kısmına bluetooth yazınca da sadece 'Dosya alma' ve 'Dosya gönder' seçenekleri çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…