Windows 7 Boot menüsünden çıkılmıyor

alperkrt17

Hectopat
Format öncesi yanlışlıkla UEFI yaptım. Legacy yapmam lazımdı, şimdi Boot kısmında kaldı. BIOS'a giremiyorum, BIOS'a nasıl girebilirim? USB'yi öne çektiğim için PC açılıyor ama Boot kısmında kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamadım inşallah.
Boot ekranında Windows'un kurulu olduğu diski seçince Windows'u başlatması gerekiyor. Windows'un kurulu olduğu diski seçin.

PC'yi fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Uygun bir kurulum yapın.

Yanlış anlamadım inşallah.
Boot ekranında Windows'un kurulu olduğu diski seçince Windows'u başlatması gerekiyor. Windows'un kurulu olduğu diski seçin.

Hocam orası hiç gelmiyor, başlatıyorum Acer diyor aşağıda BIOS tuşunu göstermiyor bile, daha sonra no bootable device, hit any key diyor, bir tuşa basınca Boot Manager açılıyor fakat bomboş, oradan çıkınca da no bootable device, please restart System diyor.

Laptolarda da pil sökülen modeller var. Sökülmeyen bazı modellerde ise küçük bir tuş oluyor.

İfadeler: YFK
Yener hocam BİOS pilini çıkar demiş. Bu mantıken işe yarar, bir dene istersen.

Burada anladığım kadarıyla UEFI/Legacy olayı var. USB'yi doğru şekilde yazdırmak ve BIOS Modu'nu doğru seçmek gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…