Windows 7 Boot nasıl yapılır?

byb32k3

Kilopat
Yer
Another planet....
Daha fazla  
PC'me format atıcağım ama boot nasıl yapılır tam bilmiyorum. Bi anlatabilir misiniz ?

Sürücü cd si var pc ile gelen.Ama bazı sürücüler yok. PC'mi açtıktan sorna D bölümünde yazlım eklentileri diye bir dosya buldum, onda bazı sürücüler var ve format atsam hiç bir şey yüklemeden sürücüler yüklenir mi? Yoksa benim mi kurmam gerekir ?

Sürücüleri kendiniz güncellemeyi öğrenmelisiniz. Güncel olmayan sürücüler her zaman mavi ekran sorunlarına yol açar. Siz ağ kartına ait güncel sürücüyü indirip D sürücüsne atın. Format bitince bu sürücüyü kurun. Ardından Windows Update üzerinden diğer sürücüleri yükleyebilirsiniz.

Boot konusu anakartınıza özgüdür. Fakat buradan fikir edinebilirsiniz (Makale sonunda):

USB Bellek ile Windows 7 kurulumu: DVD yakmaya son! | Technopat

Boot ayarı yapmak istediğimde ilk sırada Boot Option Priorities diye bir şey var. Onun altında CD/DVD yazıyor ama +'ya bastığımda yukarı gitmiyor.

Neyle foto çekeceğim (hangi tuşla)?

Sonunda boot edebildim formatımı atıım. Ginede sizlere teşekkür ederim. Windows 7 için önerebileceğiniz bakım prgramı vb. şeyler varmı ?

CD/DVD'ye gelip artıya bastım, işlemedi. Enter'a bastım, birden samsung HDD, CD/DVD gördüm. Onu seçtim ve oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…