lenthicc Kilopat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #1 Bilgisayarimi açiyorum güvenli mod normal olarak başlat vb. çıkıyor daha sonra sadece imlecim gözüküyor hiçbir şey açılmıyor. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2015
Bilgisayarimi açiyorum güvenli mod normal olarak başlat vb. çıkıyor daha sonra sadece imlecim gözüküyor hiçbir şey açılmıyor. Lütfen yardım edin.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #2 Güvenli mod olarak başlatmayı denediniz mi? Bu videoyu izleyin yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Güvenli mod olarak başlatmayı denediniz mi? Bu videoyu izleyin yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et