Windows 7 bootable USB starting Windows'ta kalıyor

Yer
Bakü, Azerbaycan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5 10400 || MSI H510M-A-PRO || 32Gb Kingston DDR4 3200 || Zotac Gaming GeForce RTX 2060 12GB || Kingston A400 480GB SATA SSD || Seagate Desktop HDD 1TB || Zalman GigaMax 750W PSU
Meslek
Öğrenci, Full Stack Developer
RAM
Kingston DDR4 32GB
SSD veya HDD modeli
Kingston A400 480GB
Ekran kartı
Zotac Gaming GeForce RTX 2060 12GB
Anakart
MSI H510M-A-PRO
İşlemci
İntel Core i5 10400 Cpu
Merhaba ben UEFI bir Windows 7 sistemi kurmak istiyorum. Ama USB "starting Windows" ta takılı kalıyor. USB'yi laptopta denedim siyah ekranda kalıyor. Secure Boot iki sistemimde de kapalı. Farklı farklı Windows 7 sürümlerini de denedim sonuç aynı. Sonra Uefiseven'ı da denedim bir şey değişmedi. Rufus da 64 GB'lik Kingston datatraveler exodia USB'mi GPT ve FAT32 olarak formatladım. Sonuç aynı.

Eğer neden Windows 7 kurmak istediğimi soruyorsanız: Nostalji için. Çocukluğuma dönüyorum.

Eğer yaşımı sorarsanız: 14.

Ben Windows macerama 6 yaşımda başladım.

Peki farklı USB de deneme şansınız var mı?

Mazi yaşamak için sistem fazla yeni, sürücü sıkıntısı yaşarsınız. Sanal makine kurmayı deneyin veya ikinci elden bir Netbook alabilirsiniz (Windows 7 ne zaman mazi oldu ya).

Sistem çok yeni ve gelişmiş, sistemin Windows 7'yi desteklemediği belli.
Nostalji için Windows 7 kurmak yerine sanal makinede çalıştırabilirsin.

Kurmuşdum sanal makineye. Ama VirtualBox'da görüntü kırılıyor. VMware'de çok kasıyor en iyi ayarları açtığım sürede.

Kurmuşdum sanal makineye. Ama VirtualBox'da görüntü kırılıyor. VMware'de çok kasıyor en iyi ayarları açtığım sürede.

RAM: 8 GB. Hard disk space: 256 GB. Videomemory: 8 GB. Aero çalışsın diye accelerate 3D'yi açtım. (bu ayarı VirtualBox'da açtığımda görüntü kırılıyor).

Merhaba ben UEFI bir Windows 7 sistemi kurmak istiyorum. Ama USB "starting Windows" ta takılı kalıyor. USB'yi laptopta denedim siyah ekranda kalıyor. Secure Boot iki sistemimde de kapalı. Farklı farklı Windows 7 sürümlerini de denedim sonuç aynı. Sonra Uefiseven'ı da denedim bir şey değişmedi. Rufus da 64 GB'lik Kingston datatraveler exodia USB'mi GPT ve FAT32 olarak formatladım. Sonuç aynı.

Eğer neden Windows 7 kurmak istediğimi soruyorsanız: Nostalji için. Çocukluğuma dönüyorum.

Eğer yaşımı sorarsanız: 14.

Ben Windows macerama 6 yaşımda başladım.
CSM'i de açmak zorundasınız (Legacy+UEFI yani). Ayrıca USB 3.x sürücünüz bulunmak zorunda o porta takıyorsanız. NTLITE ile chipset sürücülerini entegre edin. Ama keyfi olarak istiyorsanız VMware Workstation Pro vs kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı