Arkadaşlar Merhaba
Elimde Windows 7 yüklü bir Casper kasa var. Bu kasa uzun zamandır formatlanmadığı için format atmak istedim. İçerisinde birçok virüs vardı o esnada ben de virüslü sistem içinde çeşitli virüs taraması yapıp virüsleri bir yazılım ile durdurup ISO dosyasını çekmeye çalıştım. Fakat yine de virüslü bir flash hazırlamış oldum.
Sonra sistemi kapattım ve açılışta birkaç kere ESC tuşuna bastım. Bu süreçte hep "Bootmgr is missing" hatası aldım.
Şimdi temiz bir kurulum yapmaya çalışıyorum, Technopat üzerinden Windows 7 Ultimate ISO'sunu indirdim ve Rufus'ta yazdırdım. Bu işlemleri temiz bir bilgisayarda yaptım. F7 Tuşuna basıyorum ve açılan Boot panelinde çıkan ISO yüklü Flashı seçiyorum ve ekran kararıyor, yaklaşık 1 dakika sonrasında ekranda renkli renkli çizgiler belirmeye başlıyor ve herhangi bir tuşa basınca tekrar sistem yeniden başlıyor ve Bootmgr is missing hatasına dönüyor.
Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı, çok lanet bir sistemmiş yardım ederseniz çok memnun olurum, çünkü cihaz maalesef emanet.
Şimdiden teşekkür ederim.