Arkadaşlar bilgisayarı her zaman ilk açtığımda bu sorunla karşılaşıyorum. İnternetteki çoğu şeyi denedim fakat düzeltemedim. Aslında düzelttim de asıl sorun 30 gün sonra tekrar çıkmaya başladı. Bu zamana kadar bilgisayarımda bu sorun yoktu. Windows 7 yakında güncelleştirmeleri almayacak diye Windows 10'a yükseltmeye çalıştım ama yapamadım. Bu sorun Windows 10'a yükseltmeye çalıştığım günden beri oluştu nasıl yaptım bilmiyorum ama sanırım bozdum. Çünkü önceden yoktu ekran siyah oluyor ve sağ alt köşede başlıktaki yazı çıkıyor ve Windows etkinleştirilemedi diye sekme çıkıyor. Oradan ürün kodumu yazıyorum hata kodu bir şeyler falan diyor. Yani bir türlü düzeltemedim. Nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz? Önerilerinize açığım.
Kullandığınız ürün anahtarları deneme sürümü idi muhtemelen ve süresi doldu. En kolay ve basit çözümü 20-30 TL'ye satılan Windows 10 ürün anahtarı satın almak ve sisteme Windows 10 kurmak. Yükseltmeyle falan uğraşmayın direkt temiz kurulum yapın.
Hatırlatma: Windows 10 kurmak için illa lisans anahtarı almanız gerekmiyor. Kurulum aşamasında "anahtarım yok" dersiniz ve daha sonra ürün anahtarı alıp etkinleştirme işlemini yapabilirsiniz.
Dediğiniz öneriyi denedim fakat yine aynı hatayı verdi.
Sanırım dediğiniz gibi yapıcağım bir türlü düzelmiyor çünkü. Şu dediğiniz 20-30 TL'lik anahtarlar nerede satılıyor?
Dediğiniz öneriyi denedim fakat yine aynı hatayı verdi.
Sanırım dediğiniz gibi yapacağım, bir türlü düzelmiyor çünkü. Şu dediğiniz 20-30 TL'lik anahtarlar nerede satılıyor?
Çeşitli online mağazalarda bulabilirsiniz. Çoğu kişinin kullandığı ve memnun olduğu Yazılım Budur sitesine bakabilirsiniz. Aynı firmanın farklı online mağazalarda daha uygun fiyata sattığı da oluyor. Araştırmak lazım.
Windows 10 professional hem bilgisayarlar , hem tabletler ve telefonlar düşünülerek tasarlanmış bir işletim sistemidir. Windows 10 professional , önceki windows sürümlerine göre en gelişmiş olanıdır.