Windows 7 CD Okumama Sorunu

hasanmert

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yardım edenlere baştan teşekkür ederim. Ben yaklaşık 3-4 yıldır Windows 7 kullanıyorum. Çözülmesi zor bir sorunla karşılaşmadım ama son yaşadığım sorun beni aştı. PC'me CD takıyorum, (çıkarılabilir aygıtlar bölümünde DVD-ROM var) bilgisayarıma girip DVD-ROM sürücüsüne tıklıyorum, üstteki yeşil şerit (sürücü yüklemesi sanıyorum) sona yaklaştıkça yavaşlıyor ve sonra duruyor. Sürücü açılmıyor. Hocanın gözüne girmek için CD çoğaltma işini aldım, herkesten para topladım. Sonra bu sorunla karşılaştım. Diğer konulara yapılan yorumlarda Teredo'yu kaldır demişler. Benim Teredo'mda da işaret var. Kaldır tuşuna bastım, 2 saattir bekliyorum kaldırmıyor. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10' a geçmenizi öneririm. Windows 10' a geçtikten sonra sorununuz devam ederse sosyalde tekrar konu açabilirsiniz.

Windows 10' a geçmenizi öneririm. Windows 10' a geçtikten sonra sorununuz devam ederse sosyalde tekrar konu açabilirsiniz.
Çocuk CD yi çoğaltacağım diyor, format değil. İnsanlara Win 10 u önerip savuşturmayın.

Herkes bir laf bulmuş, Win 10 a geç.

Tamam bende kullanıyorum ve 7 den bin kat daha iyi. Ama Win 10 a geçmek sorunları maalesef çözmüyor.

Arkadaşım, herhalde CD yi çoğaltacaksın. Donanım kaynaklı olabilir, kontrol et.

Yada CD arızalıdır. ??

Arkadaş CD sürücüsünü okumuyor diyor. Benim bilgisayarımdaki USB' lerden biri çalışmazken Windows 10' a geçtiğimde kendiliğinden çalışmaya başladı. Bu şans mı şimdi? Denemekte fayda var.

Arkadaş CD sürücüsünü okumuyor diyor. Benim bilgisayarımdaki USB' lerden biri çalışmazken Windows 10' a geçtiğimde kendiliğinden çalışmaya başladı. Bu şans mı şimdi? Denemekte fayda var.
Haklısınız ama sosyalde ''Win 10 a geçin'' deyip savuşturan insanlar var.

Yoksa benimde birçok sorunum Win 10 la çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…