I isaaas Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 245 Makaleler 1 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #11 Prime777 dedi: @isaaas evet, Windows 8.1 kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bazı servisleri devre dışı bırakarak RAM kullanımını 700 MB ye düşürdüm yarın yine format atarım teşekkürler. Prime777 dedi: @isaaas evet, Windows 8.1 kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar çözümü buldum. İnternet Explorer 11 e yükseltince her şey hall oluyor. Destekleriniz için teşekkürler sutnax dedi: Download Windows 7 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB3033929) from Official Microsoft Download Center Bu güncelleştirmeyi kurun. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 23 Ağustos 2022
Prime777 dedi: @isaaas evet, Windows 8.1 kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bazı servisleri devre dışı bırakarak RAM kullanımını 700 MB ye düşürdüm yarın yine format atarım teşekkürler. Prime777 dedi: @isaaas evet, Windows 8.1 kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar çözümü buldum. İnternet Explorer 11 e yükseltince her şey hall oluyor. Destekleriniz için teşekkürler sutnax dedi: Download Windows 7 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB3033929) from Official Microsoft Download Center Bu güncelleştirmeyi kurun. Genişletmek için tıkla...