Windows 7 den Windows 10’a geçince Bluetooth sorunu

Fatieh

Kilopat
Daha fazla  
Windows 7 den Windows 10 a geçtim. Ve önceden kullanabildiğim Bluetooth’u windows 10 da kullanamıyorum. Aygıt yöneticisinde gözüküyor bu arada. Bluetooth açma kapama düğmesi dahi yok. Ayrıca bluetooth sürücüm ektedir
86327EDE-369B-4A0D-8500-4C2CDC0D7239.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizüstü nedir? Fotoğraf değil kimlik gönder, ayrıca bildirim çubuğundan açıp kapanıyor diye biliyorum.
Ekran Alıntısı.PNG

Ayrıca Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth & Diğer cihazlar sekmesinden de açabilirsiniz.
Screenshot_3.png

Screenshot_2.png

Dizüstü nedir? Fotoğraf değil kimlik gönder, ayrıca bildirim çubuğundan açıp kapanıyor diye biliyorum.
Eki Görüntüle 473665
Kimlik derken anlamadım. Ayrıca bilgisayarım dizüstü Samsung NP-SF510
Ayrıca Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth & Diğer cihazlar sekmesinden de açabilirsiniz.
İşte bluetooth açma kapama düğmesi yok. Ama donanımsal olarak bluetooth var

Sonuç nedir?
Eğer o da olmaz ise şunu deneyin.
sürücü
Birkaç gün içerisinde deneyemeyebilirim deneyince yazarım
ÇÖZDÜM SORUNU SONUNDA. WIDCOMM BLUETOOTH SOFTWARE İNDİRDİM AMA SETUP ÇALIŞMIYOR WINDOWS 10 DA. INST ADLI PROGRAMDAN KURUYORSUNUZ
Mükemmel ya şimdi de Jbl t500bt kulaklığımı bağlayamıyorum. Eşleştirildi diyor ama kulaklığın üstünde beyaz ışık yanıyor. Nasıl çözecez bunu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı