Windows 7 deneyim puanı

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar bugün bakkaldan 2 GB RAM'imi geri aldım ve sisteme taktım. Bu arada anakartın kablosunu engel oluyor diye çıkartmıştım ve takmayı unutmadan sistemi çalıştırdım. Ekran gelmeyince kalp krizi geçirdim :D Sonradan çaktım köfteyi.

Neyse ilk başta 2 slot takılıyken anakart üzerinden kırmızı ışık ile hata verdi. Ben de yerlerini değiştirdim. Hatasız girdi. Girişte de 4 GB 1333 MHz diye yazdı zaten.

Neyse Windows deneyim puanında RAM'ler 5.5 puan alıyor. Sonradan aldığım RAM'de bir sorun yok. Zaten adam RAM'i kaybetmiş :D Yenisini ambalajından çıkartıp taktım. Sistem 4 GB 1333 MHz olarak görüyor, bir sorun yok ama 5.5 puan aldım.

Nasıl eski haline yükseltirim ? Veya buna gerek var mı ?

Eskiden 7.3 yazıyordu. Bu arada Recep abi, yeni rami takıp ilk çalıştırdığımda ASUS M5A97 anakartın ram slotlarının yanından kırmızı hata ışığı geldi ve ekranda overclocking failed demişti.

Ben ne apmalıyım ki 7.3'e geri dönsün ve ramler eski performansında çalışsın ?

Single Channel yazıyor. Ya Sinan, (adın Sinan mıydı bilmiyorum) bu adam sana Tek kanal bir RAM vermiş. Ya neden anlamıyorsun ? Adam parçalarını çalıyor işte. Ne kaybetmesi. Olacak iş mi ? Yeni RAM'in diğer RAM ile aynı mı ? Bırak şu bakkalları.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı