Windows 7 diğer Windows sürümlerinden daha iyi

alitttt

Centipat
Windows 11 kurdum kullandım. Berbat saçma sapan yamalı bohça gibi işletim sistemi, kurulum ekranı bile Vista'dan kalma. İçinde hala Windows 2000'den kalma DLL'ler ve programlar mevcut. Dandik Windows 10 bile bundan daha iyiydi. Bir de işlemci ve TPM zorunluluğu getirmişler temalı Windows 10 versiyonuna. Adamlar bildiğin tema yapmış yeni işletim sistemi diye milleti kekliyorlar.

Gelmiş geçmiş en iyi Windows 7'dir ondan sonra ise Windows 2000 gelir. İşin uzmanı profesyonelller hala Windows 7'yi boşa kullanmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Profesyonunuz nedir ?

Windows 7'yi çok severim. Ama çok eskidi. Destekleri yavaş yavaş kalkıyor

Direct storage gibi müthiş özellikler yaygınlaştığı zaman win 11’in değerini anlayacaksınız. Kendi kanaatiniz bu olabilir. TPM 2.0 ve Secure Boot gibi harika güvenlik önlemleri var. Defender çok daha gelişmiş. 1 aydır kullanıyorum 1 tane sorun yaşamadım. Siz kapalı kaynak kodlu hurda ve çöp olan win 7 kullanmaya devam edin, yarın bir gün önemli bir şifreniz veya kredi kartınız giderse de buraya konu açarsanız.

Profesyoneller Linux ve BSD'ye gecti, siz desteklenmeyen ve gittikce kullanici kaybeden kapali kaynak isletim sistemini kullanmaya devam edin.

Bu dediğin bir yere kadar doğru, fakat oyun oynayanlar için geçerli değil.
Tartışmak için yazmadım.
@alitttt Kişisel yorum yapmışsınız ve tamamen katılmıyorum(Oyunlar, Programlar vs.).

Windows 11 sanki open source

Bu dediğin bir yere kadar doğru, fakat oyun oynayanlar için geçerli değil.
Oyun oynuyorum bu arada, sadece sanal makineye Windows kurup oynuyorum.
Amacinizin tartisma olmadigi belli oluyor zaten. Sadece demek istedim.

Oyun oynuyorum bu arada, sadece sanal makineye Windows kurup oynuyorum.
Amacinizin tartisma olmadigi belli oluyor zaten. Sadece demek istedim.

Tabii ki de Sanal makineden oynanabilir, ama aynı performansı vermeyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…