Windows 7 diğer Windows sürümlerinden daha iyi

O zaman neden Windows 10 kullanıyorsunuz dandik ise?

O zaman neden Windows 10 kullanıyorsunuz dandik ise?
Dandik olduğumuzu düşündüğümüz şeyi tamamen kullanmayı bırakmak zorunda değiliz.

Benim dandik diye nitelendirdiğim fakat kullanmak zorunda kaldığım tonla yazılım var.

Dandik olduğumuzu düşündüğümüz şeyi tamamen kullanmayı bırakmak zorunda değiliz.

Benim dandik diye nitelendirdiğim fakat kullanmak zorunda kaldığım tonla yazılım var.

Ben bırakmak zorundasınız demedim, Windows 7'yi daha çok seviyorsa onu kullansın dedim sadece.

Ben bırakmak zorundasınız demedim, Windows 7'yi daha çok seviyorsa onu kullansın dedim sadece.
Onda da haklısınız ama donanımı Windows 7 desteklemiyor olabilir, malum çoğu yeni donanım için Windows 7 sürücüsü yok.

Üzülerek bir Windows 7 kullanıcısı olarak söylüyorum ki çoğu yeni donanım 2019-2020 yıllarından sonra Windows 7 sürücüsü üretmemeye başladı, bu arada en sevdiğim sürüm Windows Vista. Çoğu kişi pek takmasa da, o zamanın donanımlarına ağır geldiğinden tutmadı. Ama Windows 7'nin Windows Vista'dan şu özelliği üstün; UAC özelliğinin ne sıklıkla karşına çıkabileceğini ayarlayabiliyordun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…