E efeberkk5454 Femtopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #1 Merhaba. Windows 7 ISO indirdim ve kurdum Pro. Kurdukdan sonra İngilizce olduğunu fark ettim. Sonra bunu düzeltemedim. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Windows 7 ISO indirdim ve kurdum Pro. Kurdukdan sonra İngilizce olduğunu fark ettim. Sonra bunu düzeltemedim. Yardımcı olur musunuz?
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 18 Ocak 2021 #2 Windows 7'de görüntüleme dilini ve giriş dilini değiştirme Başlat düğmesine ve denetim masası öğesine tıklayın. Saat, dil ve bölge alanında görüntüleme dilini değiştir seçeneğine tıklayın... Görüntüleme dili seçin açılır listesinden bir dil seçin... Uygula seçeneğine tıklayın. Oturumu kapat seçeneğine tıklayın.
Windows 7'de görüntüleme dilini ve giriş dilini değiştirme Başlat düğmesine ve denetim masası öğesine tıklayın. Saat, dil ve bölge alanında görüntüleme dilini değiştir seçeneğine tıklayın... Görüntüleme dili seçin açılır listesinden bir dil seçin... Uygula seçeneğine tıklayın. Oturumu kapat seçeneğine tıklayın.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #3 Türkçe Yerel Deneyim Paketi Al - Microsoft Store tr-TR Ve @Silinen üye'nin dediklerini yaptıktan sonra kurun bunuda.
Türkçe Yerel Deneyim Paketi Al - Microsoft Store tr-TR Ve @Silinen üye'nin dediklerini yaptıktan sonra kurun bunuda.
MUZİKDEDEKTİFİ Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #4 Arama yerine language yaz oradan Türkçe'yi bul.
1 1024byte Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 315 Çözümler 4 18 Ocak 2021 #5 suleymandy dedi: Türkçe Yerel Deneyim Paketi Al - Microsoft Store tr-TR Ve @Silinen üye'nin dediklerini yaptıktan sonra kurun bunuda. Genişletmek için tıkla... Windows 7 ile Microsoft Store'dan uygulama indirilemiyor diye biliyorum.
suleymandy dedi: Türkçe Yerel Deneyim Paketi Al - Microsoft Store tr-TR Ve @Silinen üye'nin dediklerini yaptıktan sonra kurun bunuda. Genişletmek için tıkla... Windows 7 ile Microsoft Store'dan uygulama indirilemiyor diye biliyorum.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #6 1024byte dedi: Windows 7 ile Microsoft Store'dan uygulama indirilemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, bilgisayar ilk alındığında Windows 7'ydi ve yaşım küçüktü fazla şeylere bulaşmıyordum, eğer indirilemiyorsa direk Pewdiepie'nin yaptıklarını yapsın Türkçe olur.
1024byte dedi: Windows 7 ile Microsoft Store'dan uygulama indirilemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, bilgisayar ilk alındığında Windows 7'ydi ve yaşım küçüktü fazla şeylere bulaşmıyordum, eğer indirilemiyorsa direk Pewdiepie'nin yaptıklarını yapsın Türkçe olur.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.026 Makaleler 1 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #7 Ben ıp.cab dosya yöntemi ile türkçe yaptım evdeki laptopun birini.