Kroweq0 Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 RAM 4 Merhaba. 1 ay önce bilgisayarıma Windows 7 yüklettim. Discord'u açarken böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Silip yükleyince açılıyor ama Discord'u kapatırsam tekrar bu hata geliyor. Dosya Ekleri Adsız.png 459 KB · Görüntüleme: 161 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022
Merhaba. 1 ay önce bilgisayarıma Windows 7 yüklettim. Discord'u açarken böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Silip yükleyince açılıyor ama Discord'u kapatırsam tekrar bu hata geliyor.
N nickyoksanabak Attopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 16 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #2 Merhaba. Yukarıdaki Discord konumundaki Discord'u açmayı dener misiniz?
Kroweq0 Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #3 Sorunum Çözüldü
N nickyoksanabak Attopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 16 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #4 BayGEREKLİ dedi: Eki Görüntüle 1440644 Bu konumda öyle bir Discord yok. Genişletmek için tıkla... En üstteki App la başlayan klasörün içinde.
BayGEREKLİ dedi: Eki Görüntüle 1440644 Bu konumda öyle bir Discord yok. Genişletmek için tıkla... En üstteki App la başlayan klasörün içinde.
Kroweq0 Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #5 nickyoksanabak dedi: Merhaba. Eki Görüntüle 1440622 Yukarıdaki Discord konumundaki Discord'u açmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde açılabiliyor sürekli böylemi açmam gerekiyor?
nickyoksanabak dedi: Merhaba. Eki Görüntüle 1440622 Yukarıdaki Discord konumundaki Discord'u açmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde açılabiliyor sürekli böylemi açmam gerekiyor?
N nickyoksanabak Attopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 16 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #6 BayGEREKLİ dedi: Evet bu şekilde açılabiliyor sürekli böyle mi açmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Bu Discord'a sağ tıklayıp kısayolunu bu şekilde kullanabilirsiniz isterseniz.
BayGEREKLİ dedi: Evet bu şekilde açılabiliyor sürekli böyle mi açmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Bu Discord'a sağ tıklayıp kısayolunu bu şekilde kullanabilirsiniz isterseniz.