fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 24 Ekim 2020 #11 Riqhtful dedi: Ben nasıl kurtulabilirim? Sisteme ayrılmış diskten. Genişletmek için tıkla... Bundan sonrasına yardımcı olamıyorum.
Riqhtful dedi: Ben nasıl kurtulabilirim? Sisteme ayrılmış diskten. Genişletmek için tıkla... Bundan sonrasına yardımcı olamıyorum.
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #12 fidelcastro dedi: Bundan sonrasına yardımcı olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Arada kaldım valla. fidelcastro dedi: C'yi biçimlendiremezsin. D'de sistem, program dosyası yoksa biçimlendirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam, fotoğrafta program dosyası var mı? Son düzenleme: 24 Ekim 2020
fidelcastro dedi: Bundan sonrasına yardımcı olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Arada kaldım valla. fidelcastro dedi: C'yi biçimlendiremezsin. D'de sistem, program dosyası yoksa biçimlendirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam, fotoğrafta program dosyası var mı?
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 25 Ekim 2020 #13 Riqhtful dedi: Ben nasıl kurtulabilirim? Sisteme ayrılmış diskten. Genişletmek için tıkla... Baktığın yere bakmayarak kurtulabilirsin. Ordan bakarsan tabii görünür. // Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (52).png 29,1 KB · Görüntüleme: 38
Riqhtful dedi: Ben nasıl kurtulabilirim? Sisteme ayrılmış diskten. Genişletmek için tıkla... Baktığın yere bakmayarak kurtulabilirsin. Ordan bakarsan tabii görünür. //