sezgin91 Megapat Katılım 28 Mart 2013 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 6 Nisan 2013 #1 Aşağıdaki gibi bir durum var. Ayrılmamış alan olmasına rağmen C diskine bu 12 GB'lık bölümü ekleyemiyorum, nasıl halledebiliriz ? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2013
Aşağıdaki gibi bir durum var. Ayrılmamış alan olmasına rağmen C diskine bu 12 GB'lık bölümü ekleyemiyorum, nasıl halledebiliriz ? Teşekkürler.
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 6 Nisan 2013 #2 12 GB lık bölümü önce sisteme bağlamalısın. Formatsız gibi yeni birim yazmalı ve o birim sisteme bağlanmalıdır. 12 BG lık bölüme sağ tık yap ve yeni birim işaretle. Sonra C bölümüne gelip genişlet yap olacaktır.
12 GB lık bölümü önce sisteme bağlamalısın. Formatsız gibi yeni birim yazmalı ve o birim sisteme bağlanmalıdır. 12 BG lık bölüme sağ tık yap ve yeni birim işaretle. Sonra C bölümüne gelip genişlet yap olacaktır.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2013 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sezgin91 Megapat Katılım 28 Mart 2013 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 7 Nisan 2013 #4 Oğuzhan Ünver dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkkürler sorunsuz hallettim bu program sayesinde. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Oğuzhan Ünver dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkkürler sorunsuz hallettim bu program sayesinde.