Windows 7 "disk hataları onarılıyor" kısmında kaldı

kerem1238806

Megapat
Daha fazla  
RAM
2x4 8gb ddr3 1600mhz
SSD veya HDD modeli
WD 1TB 7200rpm 64mb HDD
Ekran kartı
r7 240
Anakart
msi h81mp33
İşlemci
pentium g3250
Merhaba. Öncelikle konu hakkinda arastirmayi yapıp ayni basliktaki konularin hepsini inceledim.
Windows 7 işletim sistemli eski bilgisayarımda çalışırken bilgisayar aniden mavi ekran verdi. Otomatik olarak başlangıç onarmayı açtı ve başlıkta yazılı olan hatayı verdi. 2 saatten uzun süredir aynı ekranda ve bir gelişme yok. Öncesi gün de bilgisayar başlatılırken siyah ekranda gelen 10 saniye içinde geçebildiğimiz disk taraması ekranı geldi. Ve o disk taramasını 30 dakika süren bir süre boyunca yapmıştım. Sonra bilgisayar açıldı ama ilk başlarda aşırı derecede kasma vardı, sonra düzeldi ve aldırış etmedim. Bugün de bilgisayar çok yavaş çalışıyordu. Eski olduğu için aldırış etmedim ama böylesi yaşanmamıştı. Bu tarz başlangıç onarmaya da hiç atmamıştı. Bilgisayara temiz bakıyorum ve çok bir sorunla karşılaşmadım. Zaten çok az kullanıyorum. HDD'mde de bir sorun yoktu diye hatırlıyorum. Zamanında taramalar yapmıştım 0 bad sektor almıştım ama tabii sonrasında bir şey oldu mu bilmiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bu ekranda eğer hiç açılmazsa daha fazla bekleyemeyip elektriği kesmem gerekecek. Bu ekrandayken kapatırsam bir sorun oluşur mu? Bilgisayar geri açılır mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20231212_035822.jpg
    226,6 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Dondumu yoksa internet falan mı kesildi.
Yazdım ya hocam. İkisi de olmadi. Cok kasıyordu. Ara sira donup kendine geliyordu. Mavi ekran verdi buraya atti.
Ayriyeten bilgisayarı kapatmak durumunda kaldim yeniden baslattim açıldı. Hd tune ile diski kontrol etmeyi ve verileri yüklemeyi düşünüyorum

Format esnasında buraya geldi ise başka PC'ye takın diskinizi bir de orada bakın derseniz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…