ahmet nafiz erdogan Zeptopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Windows 7 NVIDIA GeForce with CUDA Intel Core i3 AMD Ryzen 3 300 MB Artırılabilir Hafıza Yok
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 11 Haziran 2021 #2 300 MB ekran kartımı bellek mi? Eğer bellekse donması normal.
DemirKipi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.297 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-10700K Ekran Kartı: Palit RTX™ 3080 Ti GameRock OC Anakart: Asus TUF GAMING Z490-PLUS RAM: GSKILL (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 SSD: Corsair MP510 240GB M.2 & Samsung 1TB 980 M.2 Kasa: Lian Li Lancool-215Soğutucu: Scythe Fuma 2 PSU: Thermaltake Toughpower GF1 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #3 Sistem özelliklerinden bir şey anlamadım.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 11 Haziran 2021 #4 Hem Intel hem AMD işlemci mi var? Sistem özelliklerini doğru yazın.
Kirayu Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #5 ahmet nafiz erdogan dedi: Windows 7 NVIDIA GeForce with CUDA Intel Core i3 AMD Ryzen 3 300 MB Artırılabilir Hafıza Yok Genişletmek için tıkla... Hem i3 hem ryzen 3 var. Sanki biraz şöyle bir durum gerçekleşmiş: -Karışık var mı ? +Var. -Yükle. Aynı anda 2 tane işlemci kullanmak normal bir anakart üzerine İMKANSIZ.
ahmet nafiz erdogan dedi: Windows 7 NVIDIA GeForce with CUDA Intel Core i3 AMD Ryzen 3 300 MB Artırılabilir Hafıza Yok Genişletmek için tıkla... Hem i3 hem ryzen 3 var. Sanki biraz şöyle bir durum gerçekleşmiş: -Karışık var mı ? +Var. -Yükle. Aynı anda 2 tane işlemci kullanmak normal bir anakart üzerine İMKANSIZ.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.701 Çözümler 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #6 Hocam o nasıl bir sistem? Adam gibi dxdiag ya da AIDA64'ü açın söyleyin.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 11 Haziran 2021 #7 ahmet nafiz erdogan dedi: NVIDIA GeForce with CUDA. Genişletmek için tıkla... Böyle bir ekran kartı yok. ahmet nafiz erdogan dedi: Intel Core i3 AMD Ryzen 3 Genişletmek için tıkla... Bir bilgisayarda iki farklı sokette işlemci olamaz. ahmet nafiz erdogan dedi: 300 MB Genişletmek için tıkla... 300 MB olan şey nedir? Disk alanı mı? Görüntü belleğiniz mi? RAM boyutunuz mu? ahmet nafiz erdogan dedi: Arttırılabilir hafıza yok. Genişletmek için tıkla... Arttırılamayan hafıza neyin hafızası?
ahmet nafiz erdogan dedi: NVIDIA GeForce with CUDA. Genişletmek için tıkla... Böyle bir ekran kartı yok. ahmet nafiz erdogan dedi: Intel Core i3 AMD Ryzen 3 Genişletmek için tıkla... Bir bilgisayarda iki farklı sokette işlemci olamaz. ahmet nafiz erdogan dedi: 300 MB Genişletmek için tıkla... 300 MB olan şey nedir? Disk alanı mı? Görüntü belleğiniz mi? RAM boyutunuz mu? ahmet nafiz erdogan dedi: Arttırılabilir hafıza yok. Genişletmek için tıkla... Arttırılamayan hafıza neyin hafızası?
ahmet nafiz erdogan Zeptopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #8 Üstünde var birkaç şeyler. Onları yazdım eyre dedi: Böyle bir ekran kartı yok. Bir bilgisayarda iki farklı sokette işlemci olamaz. 300 MB olan şey nedir? Disk alanı mı? Görüntü belleğiniz mi? RAM boyutunuz mu? 300 MB Disk alanı. Arttırılamayan hafıza neyin hafızası? Genişletmek için tıkla... Ben çok fazla bilmiyom ama bilgisayarı. Bilmiyorum ama ben İntel Core i3 diye düşünüyorum eyre dedi: Böyle bir ekran kartı yok. Bir bilgisayarda iki farklı sokette işlemci olamaz. 300 MB olan şey nedir? Disk alanı mı? Görüntü belleğiniz mi? RAM boyutunuz mu? Arttırılamayan hafıza neyin hafızası? Genişletmek için tıkla... Ekran Kartını bilmiyorum.Nvidia Geforce with CUDA diye attım. eyre dedi: Böyle bir ekran kartı yok. Bir bilgisayarda iki farklı sokette işlemci olamaz. 300 MB olan şey nedir? Disk alanı mı? Görüntü belleğiniz mi? RAM boyutunuz mu? Arttırılamayan hafıza neyin hafızası? Genişletmek için tıkla... Ekran Kartını bilmiyorum.Nvidia Geforce with CUDA diye attım. Son düzenleme: 11 Haziran 2021
Üstünde var birkaç şeyler. Onları yazdım eyre dedi: Böyle bir ekran kartı yok. Bir bilgisayarda iki farklı sokette işlemci olamaz. 300 MB olan şey nedir? Disk alanı mı? Görüntü belleğiniz mi? RAM boyutunuz mu? 300 MB Disk alanı. Arttırılamayan hafıza neyin hafızası? Genişletmek için tıkla... Ben çok fazla bilmiyom ama bilgisayarı. Bilmiyorum ama ben İntel Core i3 diye düşünüyorum eyre dedi: Böyle bir ekran kartı yok. Bir bilgisayarda iki farklı sokette işlemci olamaz. 300 MB olan şey nedir? Disk alanı mı? Görüntü belleğiniz mi? RAM boyutunuz mu? Arttırılamayan hafıza neyin hafızası? Genişletmek için tıkla... Ekran Kartını bilmiyorum.Nvidia Geforce with CUDA diye attım. eyre dedi: Böyle bir ekran kartı yok. Bir bilgisayarda iki farklı sokette işlemci olamaz. 300 MB olan şey nedir? Disk alanı mı? Görüntü belleğiniz mi? RAM boyutunuz mu? Arttırılamayan hafıza neyin hafızası? Genişletmek için tıkla... Ekran Kartını bilmiyorum.Nvidia Geforce with CUDA diye attım.
Kirayu Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #9 ahmet nafiz erdogan dedi: Üstünde var birkaç şeyler. Onları yazdım Ben çok fazla bilmiyom ama bilgisayarı. Bilmiyorum ama ben İntel Core i3 diye düşünüyorum Ekran Kartını bilmiyorum.Nvidia Geforce with CUDA diye attım. Ekran Kartını bilmiyorum.Nvidia Geforce with CUDA diye attım. Genişletmek için tıkla... Düşünce yoluyla bilgisayar toplamışsın o zaman.
ahmet nafiz erdogan dedi: Üstünde var birkaç şeyler. Onları yazdım Ben çok fazla bilmiyom ama bilgisayarı. Bilmiyorum ama ben İntel Core i3 diye düşünüyorum Ekran Kartını bilmiyorum.Nvidia Geforce with CUDA diye attım. Ekran Kartını bilmiyorum.Nvidia Geforce with CUDA diye attım. Genişletmek için tıkla... Düşünce yoluyla bilgisayar toplamışsın o zaman.
Aladdin Keykubad Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 473 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium 2117u-Intel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Hükümdar 11 Haziran 2021 #10 Arama çubuğuna "dxdiag" yazın bütün sisteminizi görün.