engin4648 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar SS attım yerdeki arama geçmişini silmek istiyorum internetten bir sürü yöntem denedim ama hiçbiri işe yaramadı yardımcı olur musunuz? Nasıl yapılıcanı öğrendim başkaları da yararlansın diye yaptım sitenin linkini atıyorum. Dosya Gezgini'nde arama geçmişini silmenin yolları Windows Gezgini, kullanıcıların belirli dosya veya klasörleri bulabileceği bir arama özelliği ile Dosya Gezgini'nde arama geçmişini silmenin yolları bunyaminkaya.com Ben bu siteden Windows kayıt defterinden geçmişi silme yöntemi ile yaptım siz diğer yöntemleride deneyebilirsiniz. Dosya Ekleri arama.png 31,7 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleme: 26 Ocak 2025
Arkadaşlar SS attım yerdeki arama geçmişini silmek istiyorum internetten bir sürü yöntem denedim ama hiçbiri işe yaramadı yardımcı olur musunuz? Nasıl yapılıcanı öğrendim başkaları da yararlansın diye yaptım sitenin linkini atıyorum. Dosya Gezgini'nde arama geçmişini silmenin yolları Windows Gezgini, kullanıcıların belirli dosya veya klasörleri bulabileceği bir arama özelliği ile Dosya Gezgini'nde arama geçmişini silmenin yolları bunyaminkaya.com Ben bu siteden Windows kayıt defterinden geçmişi silme yöntemi ile yaptım siz diğer yöntemleride deneyebilirsiniz.