S Seyfullah Hectopat Katılım 7 Şubat 2014 Mesajlar 9 13 Şubat 2014 #1 Arkadaşlar hata şu : ''Dosyanın buludugu konuma dogru erişme izniniz olmadıgı için, Windows fotograf görüntüleyicisi bu resmi açamıyor. '' Bir çok fotografa erişemiyorum. Bu sorunu nasıl çözerim ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2014
Arkadaşlar hata şu : ''Dosyanın buludugu konuma dogru erişme izniniz olmadıgı için, Windows fotograf görüntüleyicisi bu resmi açamıyor. '' Bir çok fotografa erişemiyorum. Bu sorunu nasıl çözerim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 14 Şubat 2014 #2 Komut yöneticisini açın ve fotoğrafların bulunduğu dizindeki dosya hatalarını çözmek için şu komutu girin: Kod:Panoya kopyala chkdsk C: /r Fotoğraflar hangi dizinde bu arada ?
Komut yöneticisini açın ve fotoğrafların bulunduğu dizindeki dosya hatalarını çözmek için şu komutu girin: Kod:Panoya kopyala chkdsk C: /r Fotoğraflar hangi dizinde bu arada ?
S Seyfullah Hectopat Katılım 7 Şubat 2014 Mesajlar 9 14 Şubat 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Komut yöneticisini açın ve fotoğrafların bulunduğu dizindeki dosya hatalarını çözmek için şu komutu girin: Kod:Panoya kopyala chkdsk C: /r Fotoğraflar hangi dizinde bu arada ? Genişletmek için tıkla... Fotograflar D de bir klasörün içinde. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2014
Recep Baltaş dedi: Komut yöneticisini açın ve fotoğrafların bulunduğu dizindeki dosya hatalarını çözmek için şu komutu girin: Kod:Panoya kopyala chkdsk C: /r Fotoğraflar hangi dizinde bu arada ? Genişletmek için tıkla... Fotograflar D de bir klasörün içinde.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 14 Şubat 2014 #4 O zaman chkdsk D: /r
S Seyfullah Hectopat Katılım 7 Şubat 2014 Mesajlar 9 16 Şubat 2014 #5 Yeterli ayrıcalığınız olmadıgından erişim engelledi diye bir yazı çıktı. Bundan sonra ne yapacağım ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 16 Şubat 2014 #6 Hata açık ve net. Demek ki komut satırını yönetici olarak çalıştıracaksın.
S Seyfullah Hectopat Katılım 7 Şubat 2014 Mesajlar 9 20 Şubat 2014 #7 Recep Baltaş dedi: Hata açık ve net. Demek ki komut satırını yönetici olarak çalıştıracaksın. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz işlemi nasıl yapacagım. Biraz daha ayrıntılı anlatır mısın? Pek bilmiyorum çünkü bu konuları. Fotografımı yönetici olarak açıyım.
Recep Baltaş dedi: Hata açık ve net. Demek ki komut satırını yönetici olarak çalıştıracaksın. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz işlemi nasıl yapacagım. Biraz daha ayrıntılı anlatır mısın? Pek bilmiyorum çünkü bu konuları. Fotografımı yönetici olarak açıyım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 21 Şubat 2014 #8 CMD diye arama yapın. Çıkan sonuca sağ tıklayıp "Yönetici Olarak Çalıştır" deyin.