alkano Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #1 Merhaba. Benim bilgisayarım Asus k56cb is:windows 7 pro. Mavi ekran hatası alıyorum ve Dota oynarken oyundan atıyor. Dump dosyaları genellikle ntoskrnl.exe ile alakalı olduğu için sizden yardım istiyorum. Yardım edebilicek birileri varsa çok iyi olur. Minidump: yadi.sk: Yandex.Disk Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2015
Merhaba. Benim bilgisayarım Asus k56cb is:windows 7 pro. Mavi ekran hatası alıyorum ve Dota oynarken oyundan atıyor. Dump dosyaları genellikle ntoskrnl.exe ile alakalı olduğu için sizden yardım istiyorum. Yardım edebilicek birileri varsa çok iyi olur. Minidump: yadi.sk: Yandex.Disk
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #2 Windows 7'ye teknik destek vermiyoruz. Windows 8.1.3 kurulumu yapın: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Windows 7'ye teknik destek vermiyoruz. Windows 8.1.3 kurulumu yapın: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.252 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #3 Intel ve Nvidia sürücünüzü silin. DDU ile tekrar kaldırın. Güncel Intel ve Nvidia sürücüsünü kurun. Realtek, Intel sürücüleri, atheros sürücünüzü güncelleyin. Artı 0 Eksi
Intel ve Nvidia sürücünüzü silin. DDU ile tekrar kaldırın. Güncel Intel ve Nvidia sürücüsünü kurun. Realtek, Intel sürücüleri, atheros sürücünüzü güncelleyin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Şubat 2015 #4 Okan senin işin dotayla bitmeyecek herhalde Hep dota oynarken mavi ekran alıyorsun. Oyunu değiştir bence. Artı 0 Eksi
Okan senin işin dotayla bitmeyecek herhalde Hep dota oynarken mavi ekran alıyorsun. Oyunu değiştir bence.