T talha617 Ziyaretçi 19 Temmuz 2014 #1 Aynı hata banada gelmeye başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2014
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Temmuz 2014 #2 Silinen üye dedi: Aynı hata banada gelmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Aynısı geliyorsa dump dosyalarınızı neden vermediniz? Bıos sürümünüz F26 değilse güncelleyin bununla: LİNK ______ Bunu da indirip dene kuramazsan boş bir usb belleğin içine atıp kur: LİNK
Silinen üye dedi: Aynı hata banada gelmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Aynısı geliyorsa dump dosyalarınızı neden vermediniz? Bıos sürümünüz F26 değilse güncelleyin bununla: LİNK ______ Bunu da indirip dene kuramazsan boş bir usb belleğin içine atıp kur: LİNK
T talha617 Ziyaretçi 19 Temmuz 2014 #3 Neden vermedim dersen nasıl vereceğimi bilmiyorum ve biosu zaten güncellemiştim ama en son sürümümü bilmem.
Neden vermedim dersen nasıl vereceğimi bilmiyorum ve biosu zaten güncellemiştim ama en son sürümümü bilmem.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Temmuz 2014 #4 Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Bu şekilde verebilirsiniz.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Temmuz 2014 #6 Silinen üye dedi: Yaptım. Download Dump Dosyası.rar Genişletmek için tıkla... İntel ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Realtek sürücünüzü güncelleyin, İRST vb. İntel araçlarını kaldırın, HP wireless uygulamasını kaldırıp güncel wireless sürünüzü yani Ralink wireless kullanıyorsunuz gördüğüm kadarıyla onu güncelleyin. İntel WİDİ güncelleyin veya kaldırın, AMD ekran kartını güncelelyin ve Hamachi kaldırın.
Silinen üye dedi: Yaptım. Download Dump Dosyası.rar Genişletmek için tıkla... İntel ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Realtek sürücünüzü güncelleyin, İRST vb. İntel araçlarını kaldırın, HP wireless uygulamasını kaldırıp güncel wireless sürünüzü yani Ralink wireless kullanıyorsunuz gördüğüm kadarıyla onu güncelleyin. İntel WİDİ güncelleyin veya kaldırın, AMD ekran kartını güncelelyin ve Hamachi kaldırın.
T talha617 Ziyaretçi 19 Temmuz 2014 #7 Hamachi lazım arkadaşlarla oyun oynuyoruz. Bir şey soracğıam peki bu hata önemli birşey mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2014
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Temmuz 2014 #8 Oyun oynamanız beni ilgilendirmez. Çözüm olarak ne yapılacağını yazdım. Hata sizin için önemli değilse, değildir.
Oyun oynamanız beni ilgilendirmez. Çözüm olarak ne yapılacağını yazdım. Hata sizin için önemli değilse, değildir.
T talha617 Ziyaretçi 20 Temmuz 2014 #9 Peki ben önemli olup olmadığını nereden bileceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2014
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Temmuz 2014 #10 Rahatsız olmuyorsan kapanmasına veya oluyorsan, hatalar almasına sıkılmıyorsan veya sıkılıyorsan ona göre seçim yaparsın.
Rahatsız olmuyorsan kapanmasına veya oluyorsan, hatalar almasına sıkılmıyorsan veya sıkılıyorsan ona göre seçim yaparsın.