Yusuf_Price Decapat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #1 Sıkıntısız çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
KS KS Yusuf_Price Decapat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #11 Şefik Mert dedi: Denedikten sonra bize performans konusunda bilgi verirseniz sevinirim. O bilgisayarda hafif GNU/Linux dağıtımları da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben o bilgisayarı CS1.6 server kurmak için kullanacağım Linux da server kurabilir miyim? White dragon dedi: 1GB RAM eklemeden yapmayın bence bende bir ara 1GB RAM'li Intel Core Duo'lu sistem vardı Zoom kasıyordu Windows 7 de. Genişletmek için tıkla... Bende de kasıyordu KyryloDN dedi: 32 Bit 8.1 Single Language kur. Düzenleme: Ama o PC de Windows 7 starter kullanman daha mantıklı olur (bence) Genişletmek için tıkla... 7 kurmuştum işkence çekiyordum Artı 0 Eksi
Şefik Mert dedi: Denedikten sonra bize performans konusunda bilgi verirseniz sevinirim. O bilgisayarda hafif GNU/Linux dağıtımları da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben o bilgisayarı CS1.6 server kurmak için kullanacağım Linux da server kurabilir miyim? White dragon dedi: 1GB RAM eklemeden yapmayın bence bende bir ara 1GB RAM'li Intel Core Duo'lu sistem vardı Zoom kasıyordu Windows 7 de. Genişletmek için tıkla... Bende de kasıyordu KyryloDN dedi: 32 Bit 8.1 Single Language kur. Düzenleme: Ama o PC de Windows 7 starter kullanman daha mantıklı olur (bence) Genişletmek için tıkla... 7 kurmuştum işkence çekiyordum
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #12 Yusuf_Price dedi: Ben o bilgisayarı CS1.6 server kurmak için kullanacağım Linux da server kurabilir miyim? Bende de kasıyordu 7 kurmuştum işkence çekiyordum Genişletmek için tıkla... Sunucu sistemleri için GNU/Linux dağıtımları daha çok tercih edilir. Artı 0 Eksi
Yusuf_Price dedi: Ben o bilgisayarı CS1.6 server kurmak için kullanacağım Linux da server kurabilir miyim? Bende de kasıyordu 7 kurmuştum işkence çekiyordum Genişletmek için tıkla... Sunucu sistemleri için GNU/Linux dağıtımları daha çok tercih edilir.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #13 222744 dedi: Xubuntu ilaç gibi gelir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum Linux Xubuntu kur dediği gibi ilaç olur. Yusuf_Price dedi: Ben o bilgisayarı CS1.6 server kurmak için kullanacağım Linux da server kurabilir miyim? Bende de kasıyordu. 7 kurmuştum işkence çekiyordum. Genişletmek için tıkla... Sistem boştayken 400 500 MB RAM kullanıyor bir şey yapamıyordum Windows 7 de. Artı 0 Eksi
222744 dedi: Xubuntu ilaç gibi gelir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum Linux Xubuntu kur dediği gibi ilaç olur. Yusuf_Price dedi: Ben o bilgisayarı CS1.6 server kurmak için kullanacağım Linux da server kurabilir miyim? Bende de kasıyordu. 7 kurmuştum işkence çekiyordum. Genişletmek için tıkla... Sistem boştayken 400 500 MB RAM kullanıyor bir şey yapamıyordum Windows 7 de.
KS KS Yusuf_Price Decapat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #14 Şefik Mert dedi: Sunucu sistemleri için GNU/Linux dağıtımları daha çok tercih edilir. Genişletmek için tıkla... Ama server işi olmayadabilir o yüzden 8.1'i tercih edeceğim Artı 0 Eksi
Şefik Mert dedi: Sunucu sistemleri için GNU/Linux dağıtımları daha çok tercih edilir. Genişletmek için tıkla... Ama server işi olmayadabilir o yüzden 8.1'i tercih edeceğim
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #15 Yusuf_Price dedi: Ama server işi olmayadabilir o yüzden 8.1'i tercih edeceğim Genişletmek için tıkla... GNU/Linux dağıtımları günlük kullanım için de idealdir. Artı 0 Eksi
Yusuf_Price dedi: Ama server işi olmayadabilir o yüzden 8.1'i tercih edeceğim Genişletmek için tıkla... GNU/Linux dağıtımları günlük kullanım için de idealdir.