Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 1 Şubat 2021 #1 PC driverını güncellemek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2021
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 1 Şubat 2021 #2 Windows Update ile güncelleyin. Ekran kartınızı kendiniz güncelleyeceksiniz. Ekran kartınız nedir, kaç bit sistem?
Windows Update ile güncelleyin. Ekran kartınızı kendiniz güncelleyeceksiniz. Ekran kartınız nedir, kaç bit sistem?
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 1 Şubat 2021 #3 Sekolargg dedi: PC driverını güncellemek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam driverinizi kendiniz güncelleyeceksiniz maalesef. Windows 7'in driverleri artık sorunlu.
Sekolargg dedi: PC driverını güncellemek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam driverinizi kendiniz güncelleyeceksiniz maalesef. Windows 7'in driverleri artık sorunlu.
Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 1 Şubat 2021 #4 jax teller fanboyu dedi: Windows Update ile güncelleyin. Ekran kartınızı kendiniz güncelleyeceksiniz. Ekran kartınız nedir, kaç bit sistem? Genişletmek için tıkla... 32 bit pc baya eski 240702 dedi: Hocam driverinizi kendiniz güncelleyeceksiniz maalesef. Windows 7'in driverleri artık sorunlu. Genişletmek için tıkla... Kendim Nasıl güncelleye bilirim youtube felan videosu varmı ?
jax teller fanboyu dedi: Windows Update ile güncelleyin. Ekran kartınızı kendiniz güncelleyeceksiniz. Ekran kartınız nedir, kaç bit sistem? Genişletmek için tıkla... 32 bit pc baya eski 240702 dedi: Hocam driverinizi kendiniz güncelleyeceksiniz maalesef. Windows 7'in driverleri artık sorunlu. Genişletmek için tıkla... Kendim Nasıl güncelleye bilirim youtube felan videosu varmı ?