Windows 7 DVD formatta mavi ekran hataları

Ercan Umut

Megapat
Makaleler
3
Arkadaşlar öncelikle konuyu buraya açmak mantıklı geldi.

Aslında olay biraz karışık. Ben teyzemlerin pc'ye format atacaktım ve attımda ama ram 1 gb işlemci ise eski. Bendeki merak ve bozma isteği ise akıllara zarar. Win 8.1'i deneyeyim derken mavi ekran aldım formatın ortasında. Şimdi pc açılmıyor yani başlangıçta dosyalar bulunamadı diyor. Tekrar Win 7 formatı atayım derken de formatın ortasında bu sefer işte 'cd okunamıyor' (aklımda olan) gibi birkaç hata alıyorum. Bilgisayarları da balkondan aşağı atılmış bi bilgisayar yani o derece, durmadan vurulmuş, kırılmış. Hani maddi durumları da iyi değil. Ben bozdum çözemiyorum da var mı bi çaresi? Lütfen yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı sen bozmadın. Oradan oraya vuran, balkondan düşüren çoktan bozdu. Hatayı almak sana kaldı. Sabit diski değiştireceksiniz. Hor kullanmanın doğurdukları maalesef. Durumun iyi mi kötü mü diye bakmıyor cihaz. Hor kullanırsan bozuluyor.

Arkadaşım Sabit Diskini bir söküp harici Sabit Disk kutusuna takın. Sonra HD tune programı ile yavaş modda tara eğerki orada kırmızı bir kare çıkar ise Sabit Diski dedir problem eğer çıkmadı ise Memtest 86+ ile birde bellekleri tarat ondada bir sorun gözükmüyorsa sorun senin kullandığın format imajındadır. Banada öyle olmuştu sonra sorunun kullandığım format imajında olduğunun öğrendim ve yeni format imajını buldum Wintobootic yazılımı ile 8 gb lik bir usbye yazdığımda olduğunu gördüm. DVD okuyucundan da olabilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı