Windows 7 "dwm.exe" RAM kullanımı

xNephelion

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İnternetten araştırdım ama virüs de olabilir, yararlı bir program da ama ben dwm.exe'yi kapatmak istiyorum bir arkadaşımın dediğine göre fazla bir bellek harcamıyor diyor ama bende 10.000 KB altına düşmüyor. "explorer.exe" ise 20.000 KB gibi bir şeyde çalışıyor. Fiziksel belleğim bir dosya vs. açınca hemen %80, %90, %95'e kadar yükseliyor. Birçok silme programı indirdim ama hepsi lisans vs. istiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin için en temizi direk "system32"yi silmeniz olacaktır. İnanın bana sorunu çözecektir.
@Murat5038... (Aklıma siz geldiniz.)

10.000KB yaklaşık 9MB gibi bir değer ediyor. 20.000KB da 19MB civarı. Bu yüksek bir değer değil. Ve o dosyaları silerseniz masaüstünü bir daha göremeyeceksiniz. Sorunu teşhis etmemizi istiyorsanız Windows Performance Reporter programı ile 15 saniyelik bir performans raporu gönderebilirsiniz.

En basitinden zararlı olup olmadığını anlamak için bir AV kurmayı bilmiyorsanız niye bilgisayar kullanıyorsunuz derler insana.
Malwarebyte ile sistemi taratın zararlı varsa bulacaktır. Yok ise kullanmaya devam edin sistemi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı