Bilgisayarımı yaklaşık 2 yıl önce aldım ve aldığım günden beri Windows 10 kullanıyordum fakat sık sık mavi ekran alıyordum, birkaç programla bilgisayar parçalarını kontrol ettim bir sıkıntı çıkmayınca. Galiba ben Windows'u eksik kurdum dedim ve bilgisayarı bir bilgisayarcıya yollayıp Win7 kurdurttum fakat mavi ekranlar devam ediyor. Üzerine bilgisayar durup durupken kitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum. Bu kilitlenmeler çok rastgele yaşanıyor. Aynı şekilde mavi ekranlar da, bazen oyunda, bazen Google'da gezerken, bazen hiçbir şey yapmıyorken altta oyun inerken durup dururken ekran kitleniyor ve mavi ekran alıyorum. Lütfen bana yardımcı olun.
Not: Driver Booster 4 ile tüm driverleri güncelledim.
@claus Format attım Windows 10 64 bit. Fakat Windows kendi güncelleme yaparken Hid non şeklinde klavye, mouse ile ilgili bir driveri güncelliyordu ve bu driveri güncelleme sonrası sorun çıkartıyordu. Ben bilgisayarı açtığımda ise bu sorundan dolayı bilgisayar 5 dakika içinde donuyordu. Ekran donuyor, Mouse hareket etmesine rağmen hiçbir şeye tıklayamıyordum. Ben de tekrar format attım ve bu driveri sildim. Şuan bir sıkıntı yok fakat iki kez daha mavi ekran aldım ama mavi ekran hatalarını maalesef göremedim yemekteydim Birazdan minidump dosyalarını paylaşacağım. Bakarsanız çok memnun olurum
Tamamdır attığınız dosya ile güncellemeyi yaptım. Bilgisayarı resetledim ve açtım. Bu mesajı atmak için googleye girerken ekran birkaç kez göz kırptı ama bir kapanma, mavi ekran vesaire olmadı. Bakalım akşama kadar bir sorun çıkacak mı. Şimdiden teşekkürler.