EfeKarabag Decapat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 79 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2018 #1 Ekran kartı driverımı yüklerken mavi ekran veriyor. Nasıl yapabilirim? İşletim sistemi: Windows 7 64 bit İşlemci: İntel İ5 3210m 2.5ghz Ram: 8 GB Ekran kartı- 1: İntel HD Graphics 4000 Ekran kartı- 2: Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2018
Ekran kartı driverımı yüklerken mavi ekran veriyor. Nasıl yapabilirim? İşletim sistemi: Windows 7 64 bit İşlemci: İntel İ5 3210m 2.5ghz Ram: 8 GB Ekran kartı- 1: İntel HD Graphics 4000 Ekran kartı- 2: Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı
KS KS EfeKarabag Decapat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 79 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2018 #31 Silinen üye dedi: Çalıştır'ı aç oraya msconfig yaz önyükleme'ye tıkla ordan güvenli önyükleme seçeneğini aktif et ordan yeniden başlat sonra DDU ile AMD sürücülerini kaldır. Genişletmek için tıkla... En Az felan diyor hangisi? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Çalıştır'ı aç oraya msconfig yaz önyükleme'ye tıkla ordan güvenli önyükleme seçeneğini aktif et ordan yeniden başlat sonra DDU ile AMD sürücülerini kaldır. Genişletmek için tıkla... En Az felan diyor hangisi?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 5 Eylül 2018 #32 EfeKarabag dedi: En Az felan diyor hangisi? Genişletmek için tıkla... En az olan olacak. Artı 0 Eksi
KS KS EfeKarabag Decapat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 79 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2018 #33 24099 dedi: Minidump dosyalarını paylaşın böylelikle sorunu anlayalım. Genişletmek için tıkla... Baktınız mı neyden kaynaklanıyor muş? Silinen üye dedi: En az olan olacak. Genişletmek için tıkla... Yaptım ancak olmadı. Artı 0 Eksi
24099 dedi: Minidump dosyalarını paylaşın böylelikle sorunu anlayalım. Genişletmek için tıkla... Baktınız mı neyden kaynaklanıyor muş? Silinen üye dedi: En az olan olacak. Genişletmek için tıkla... Yaptım ancak olmadı.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 5 Eylül 2018 #34 EfeKarabag dedi: Baktınız mı neyden kaynaklanıyor muş? Genişletmek için tıkla... Baktım ekran kartı birde USB diyor. Ekran kartı sürücünü kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
EfeKarabag dedi: Baktınız mı neyden kaynaklanıyor muş? Genişletmek için tıkla... Baktım ekran kartı birde USB diyor. Ekran kartı sürücünü kurdunuz mu?
KS KS EfeKarabag Decapat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 79 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2018 #35 Silinen üye dedi: Baktım ekran kartı birde USB diyor. Ekran kartı sürücünü kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım ancak olmadı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Baktım ekran kartı birde USB diyor. Ekran kartı sürücünü kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım ancak olmadı.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 5 Eylül 2018 #36 EfeKarabag dedi: Evet yaptım ancak olmadı. Genişletmek için tıkla... HP Müşteri Desteği ile irtibat kurun | HP® Müşteri Desteği buradan indir. Artı 0 Eksi
EfeKarabag dedi: Evet yaptım ancak olmadı. Genişletmek için tıkla... HP Müşteri Desteği ile irtibat kurun | HP® Müşteri Desteği buradan indir.
KS KS EfeKarabag Decapat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 79 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2018 #37 Artı 0 Eksi
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 5 Eylül 2018 #38 EfeKarabag dedi: Eki Görüntüle 328868 Genişletmek için tıkla... Kendi sitesindeki sürücüleri dene olmazsa Windows 10'u dene. Artı 0 Eksi
EfeKarabag dedi: Eki Görüntüle 328868 Genişletmek için tıkla... Kendi sitesindeki sürücüleri dene olmazsa Windows 10'u dene.
KS KS EfeKarabag Decapat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 79 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2018 #39 Silinen üye dedi: Kendi sitesindeki sürücüleri dene olmazsa Windows 10'u dene. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesindekileri de denemiştim ancak olmamıştı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Kendi sitesindeki sürücüleri dene olmazsa Windows 10'u dene. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesindekileri de denemiştim ancak olmamıştı.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 5 Eylül 2018 #40 EfeKarabag dedi: Kendi sitesindekileri de denemiştim ancak olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Başka Windows sürümü dene belki olur. Artı 0 Eksi
EfeKarabag dedi: Kendi sitesindekileri de denemiştim ancak olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Başka Windows sürümü dene belki olur.