Öncelikle iyi forumlar, yaklaşık 1 buçuk saat önce bilgisayara sorunsuz bir şekilde format attım, ancak güncelleştirmeleri yaptıktan sonra pc yi yeniden başlattım ve bu sorunla karşılaştım. Ekran parlaklığı ne artıyor nede azalıyor. Fotoğrafa bakarsanız daha iyi anlarsınız.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarının marka ve modeli nedir? Ben Windows 8' den 8.1' e update yaptığımda parlık ayarlarını etkinleştirmek için driver kurmuştum. Sorun işletim sistemi ile alakalı değil format sonraları notebooklar için sık rastlanılan bir hata. @Barış Telli
Bilgisayarının marka ve modeli nedir? Ben Windows 8' den 8.1' e update yaptığımda parlık ayarlarını etkinleştirmek için driver kurmuştum. Sorun işletim sistemi ile alakalı değil format sonraları notebooklar için sık rastlanılan bir hata. @Barış Telli
Düzeltilmiştir. @Uğur Ç. @Umut12 Hiç anlamıyorsan kutu, garanti belgesi falan yok mu ? Eğer varsa oradan bakabilirsin yada başlat menüsüne ''dxdiag'' yazarak bakabilirsin marka ve modele.
Fatura üzerinden tam olarak modelini bulabilirsen verdiğim link üzerinden bilgilerini girip karşına çıkan sürücülerden Hotkey yazanı yükle. www.casper.com.tr: yazilim-ve-surucu-arama
Windows 8.1 kurun. Windows 7'ye hiçbir şekilde teknik destek sağlamıyoruz. Zaten sorun 8.1 kurulumundan sonra çözülebilir rahatlıkla. Windows 7'nin güncel bilgisayarlar için kurabileceği sürücü sınırlı.