Windows 7 el değmemiş ISO

Anlatamıyorum herhalde. Bana Windows 7'nin el değmemiş ISO'su lazım ki rezervasyon yapayım.

Ayrıca konu başlığım değiştirilmiş.

Hocam, diyorum ki Windows 7 Home Premium ISO'su lazım. Anlatamıyor muyum ben ya ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu Windows 10 bölümün'de açıldığı için Recep abi Windows 10 sanmış olabilir. Technopat ekibi korsana ve Windows 7'ye destek vermiyor. Kendiniz arayıp iso dosyası bulup dvd'ye yazabilirsiniz.

Asla korsan kullanmadım. Kullanmamda. Benim sorduğum şeye cevap verilmeyecekse nedir bu arayış. Açıkcası yazık. Zaten diğer hesabım 2106 yılına kadar ban yemiş. Nasıl olur? Torunlarıma saklayacaksınız herhalde hesabımı.

Home Premium bulman imkansız gibi birşey. Ultimate bulup USB belleğe kurulumu atacaksın, daha sonra sources içinden ei.cfg'yi silip kurulumu başlatacaksın, kurulumda ne kurmak istediğini sorunca Home Premium seçeceksin.

MSDN Ultimate W7 SP1 için şunu ara: tr_windows_7_ultimate_with_sp1_x64_dvd_u_677404.iso

Benim elimde orjinal Home Premium keyi var hocam. Herhalde sadece siz beni anlamaya meyillisiniz.

Benim elimde orjinal Home Premium keyi var hocam. Herhalde sadece siz beni anlamaya meyillisiniz.

Home Premium keyin olduğunu biliyorum zaten Ultimate kurmayacaksın. Bu iso'ların hepsi aynı aslında sadece içindeki ei.cfg farklılık gösteriyor, ei.cfg'yi silip kurulumu başlatırsan Home Premium'u seçip kurabileceksin.

Anladım. Teşekkürler hocam.

Peki 32 bit key ile 64 bit kurulum yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…