grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #1 Dün PC'ye Windows 7 Enterprise yükledim fakat diğer sürümlerden pek bir farkını göremedim. Aranızda bilen var mı? Windows 7 Enterprise ne işe yarıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2021
Dün PC'ye Windows 7 Enterprise yükledim fakat diğer sürümlerden pek bir farkını göremedim. Aranızda bilen var mı? Windows 7 Enterprise ne işe yarıyor?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #2 grigor dedi: Dün PC'ye Windows 7 Enterprise yükledim fakat diğer sürümlerden pek bir farkını göremedim. Aranızda bilen var mı? Windows 7 Enterprise ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Windows 7'nin bütün özelliklerinin barındırdığı ofis sürümüdür. Tıpkı Windows 10 Enterspie gibi.
grigor dedi: Dün PC'ye Windows 7 Enterprise yükledim fakat diğer sürümlerden pek bir farkını göremedim. Aranızda bilen var mı? Windows 7 Enterprise ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Windows 7'nin bütün özelliklerinin barındırdığı ofis sürümüdür. Tıpkı Windows 10 Enterspie gibi.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 28 Ağustos 2021 #3 grigor dedi: Dün PC'ye Windows 7 Enterprise yükledim fakat diğer sürümlerden pek bir farkını göremedim. Aranızda bilen var mı? Windows 7 Enterprise ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Genelde klasik programlar yükleniyor Enterprise’a. Mesela ofis için gerekli olan şeyler ama gereksiz olan Windows’taki oyunlar gelmiyor (yanlış bilmiyorsam öyleydi) Ve biraz daha hafif oluyor sistem.
grigor dedi: Dün PC'ye Windows 7 Enterprise yükledim fakat diğer sürümlerden pek bir farkını göremedim. Aranızda bilen var mı? Windows 7 Enterprise ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Genelde klasik programlar yükleniyor Enterprise’a. Mesela ofis için gerekli olan şeyler ama gereksiz olan Windows’taki oyunlar gelmiyor (yanlış bilmiyorsam öyleydi) Ve biraz daha hafif oluyor sistem.