ufukunuvaar Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2018 #1 Bilgisayar açıldığı zaman''error subscript used on non-accessible variable hatası'' hastasını alıyorum. Hatadaki dosya uzantısı ise C:\Windows\SysWOW64/varak10.exe bu hatanın çözümünde bana yardımcı olur musunuz ?
Bilgisayar açıldığı zaman''error subscript used on non-accessible variable hatası'' hastasını alıyorum. Hatadaki dosya uzantısı ise C:\Windows\SysWOW64/varak10.exe bu hatanın çözümünde bana yardımcı olur musunuz ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 20 Ocak 2018 #2 Bilgisayarında zararlı var. EEK ile tam tarama yapıp zararlıları silin. Emsisoft Emergency Kit [EEK] - Alternatif Zararlı Temizleme Aracı Başlangıç ve hizmetlerden zararlı olabilecek ve bilmediğin hizmetleri kapat (Microsoft hizmetleri hariç). Görev zamanlayıcısını da CCleaner ile kontrol edip bilinmeyenleri devre dışı bırak. Kaliteli bir antivirüs yazılımı kur.
Bilgisayarında zararlı var. EEK ile tam tarama yapıp zararlıları silin. Emsisoft Emergency Kit [EEK] - Alternatif Zararlı Temizleme Aracı Başlangıç ve hizmetlerden zararlı olabilecek ve bilmediğin hizmetleri kapat (Microsoft hizmetleri hariç). Görev zamanlayıcısını da CCleaner ile kontrol edip bilinmeyenleri devre dışı bırak. Kaliteli bir antivirüs yazılımı kur.
ufukunuvaar Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #3 THE_MILLER dedi: Bilgisayarında zararlı var. EEK ile tam tarama yapıp zararlıları silin. Emsisoft Emergency Kit [EEK] - Alternatif Zararlı Temizleme Aracı Başlangıç ve hizmetlerden zararlı olabilecek ve bilmediğin hizmetleri kapat (Microsoft hizmetleri hariç). Görev zamanlayıcısını da CCleaner ile kontrol edip bilinmeyenleri devre dışı bırak. Kaliteli bir antivirüs yazılımı kur. Genişletmek için tıkla... EEK ile tam tarama yapıp zararlıları sildim. Sorun halloldu Teşekkür ederim.
THE_MILLER dedi: Bilgisayarında zararlı var. EEK ile tam tarama yapıp zararlıları silin. Emsisoft Emergency Kit [EEK] - Alternatif Zararlı Temizleme Aracı Başlangıç ve hizmetlerden zararlı olabilecek ve bilmediğin hizmetleri kapat (Microsoft hizmetleri hariç). Görev zamanlayıcısını da CCleaner ile kontrol edip bilinmeyenleri devre dışı bırak. Kaliteli bir antivirüs yazılımı kur. Genişletmek için tıkla... EEK ile tam tarama yapıp zararlıları sildim. Sorun halloldu Teşekkür ederim.