Benim 1 senedir kullanmadığım Windows 7 bir bilgisayarım var. Açtım ve Windows 10 yapmak istedim ama internet sorunu yüzünden yapamadım. Başka bir PC'den Media Creation Tool'u indirip flash belleğe kurdum sonra BIOS menüsünden açtım flash bellek gözükmüyor. Nedem? Çünkü Windows 7'im aktif değil. Nasıl aktif ederim ve internete bağlarım? Aşağıya fotosunu koyacağım.(Ben geniş bant falan yazıyordu, denedim ama bir şey olmadı)
Benim 1 senedir kullanmadığım Windows 7 bir bilgisayarım var. Açtım ve Windows 10 yapmak istedim ama internet sorunu yüzünden yapamadım. Başka bir PC'den Media Creation Tool'u indirip flash belleğe kurdum sonra BIOS menüsünden açtım flash bellek gözükmüyor. Nedem? Çünkü Windows 7'im aktif değil. Nasıl aktif ederim ve internete bağlarım? Aşağıya fotosunu koyacağım.(Ben geniş bant falan yazıyordu, denedim ama bir şey olmadı)
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Biliyorsunuz forumda hepimiz illa bir defa Driver Booster yada IObit Malware Fighter yazılımlarının tavsiye edildiğini görmüşsünüzdür ve Driver Pack Solution Programını (DPS istek üzerine listeye eklendi) Ve araştırma yapanlarımız da bu yazılımların...
Amasya'nın neresindensiniz ?
İnternet bağlantısı olan bir bilgisayar üzerinden anakart markanızın destek bölümünden sürücüleri indirip USB ile diğer sisteme yükleyebilirsiniz bu şekilde bulamaz iseniz “Ethernet driver Windows 7” şeklinde arama yaparak sadece net sürücüsünü indirip USB ile kurabilirsiniz.