El-Kira Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik servis elemanı 4 Haziran 2020 #11 Tamamdır teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2020 #12 El-Kira dedi: Tamamdır teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
El-Kira dedi: Tamamdır teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
El-Kira Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik servis elemanı 9 Haziran 2020 #13 Ekran kartını tamamen söktüm. Bilgisayar oyun amaçlı kullanılmayacaktı zaten. Sürücüyü de kaldırdım. Sorunsuz çalışıyor. XP'ye dönmek istemedim açıkçası. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2020
Ekran kartını tamamen söktüm. Bilgisayar oyun amaçlı kullanılmayacaktı zaten. Sürücüyü de kaldırdım. Sorunsuz çalışıyor. XP'ye dönmek istemedim açıkçası.