Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 18 Aralık 2019 #11 efedesu dedi: Sekmeyi degil, direk bilgisayari kaplayan mavi bir ekran geliyor. En son Service Pack guncellemesini yapin veya daha yuksek bir surume guncelleyin diye. Genişletmek için tıkla... Yani bir sorunla karşilaşmiyorum.
efedesu dedi: Sekmeyi degil, direk bilgisayari kaplayan mavi bir ekran geliyor. En son Service Pack guncellemesini yapin veya daha yuksek bir surume guncelleyin diye. Genişletmek için tıkla... Yani bir sorunla karşilaşmiyorum.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Aralık 2019 #12 Manyah dedi: Yani bir sorunla karşilaşmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen oyle. Bir tek guncellemeleri alamiyorsunuz ve guvenlik duvari daha korumasiz.
Manyah dedi: Yani bir sorunla karşilaşmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen oyle. Bir tek guncellemeleri alamiyorsunuz ve guvenlik duvari daha korumasiz.
Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 18 Aralık 2019 #13 Yardimlar icin tesekkurler technopat forum uyeleri.