Furkan inm Hectopat Katılım 30 Kasım 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2017 #1 Herkese iyi günler. 1 hafta önce bilgisayarımı actim ve exporler.exe hatası aldım. Kisiselleştire girerkende aynı sorun. Çözümu var mıdır? Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2017
Herkese iyi günler. 1 hafta önce bilgisayarımı actim ve exporler.exe hatası aldım. Kisiselleştire girerkende aynı sorun. Çözümu var mıdır? Yardım ederseniz sevinirim.
XxxTürkxxX Hectopat Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2018 #2 Fotoğraf atarsan yardımcı olabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2018
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 20 Ocak 2018 #3 Öncelikle zararlı olup olmadığı konusunda Emsisoft Emergency Kit [EEK] - Alternatif Zararlı Temizleme Aracı EEK ile tam tarama yapın. Ardından işletim sisteminizi kurulum diski ile onarın. Devamı halinde HJ raporu ekleyin. HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri
Öncelikle zararlı olup olmadığı konusunda Emsisoft Emergency Kit [EEK] - Alternatif Zararlı Temizleme Aracı EEK ile tam tarama yapın. Ardından işletim sisteminizi kurulum diski ile onarın. Devamı halinde HJ raporu ekleyin. HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri