C Charlıe12 Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #1 Benim sorunum başlıktaki gibi mavi ekran hatası. Her gün en az 4 kere oluyor çok sinir bozucu bir şey alta bırakacağım hataları, nasıl çözeceğimi veya nereden kaynakladındığını bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. blue.rar
Benim sorunum başlıktaki gibi mavi ekran hatası. Her gün en az 4 kere oluyor çok sinir bozucu bir şey alta bırakacağım hataları, nasıl çözeceğimi veya nereden kaynakladındığını bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. blue.rar
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 5 Temmuz 2017 #2 İşletim sistemi ve donanım kaynaklı birden fazla nedeni gözüküyor. Öncelikle yazılımsal kaynaklı olanı giderelim. Windows 10'a temiz kurulumla geçin. Halen mavi ekran hatası alırsanız yeni konu açıp beni etiketleyin. Donanım kısmına geçelim. Artı 0 Eksi
İşletim sistemi ve donanım kaynaklı birden fazla nedeni gözüküyor. Öncelikle yazılımsal kaynaklı olanı giderelim. Windows 10'a temiz kurulumla geçin. Halen mavi ekran hatası alırsanız yeni konu açıp beni etiketleyin. Donanım kısmına geçelim.